Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Írtam egy levelet amiben...

Írtam egy levelet amiben öngyilkosságot fogalmaztam meg lehet ebből baj ? Többi lent !

Figyelt kérdés

Szóval 17 éves vagyok és írtam egy levelet amiben öngyilkosságot fogalmaztam meg, mert szerelmes voltam az egyik volt tanáromba.

viszont nem teljesen gondoltam komolyan viszont ez a levél el ment a gyámügyre hasonlók, és ezt mondtak hatalmas baj lehet belőle, ez mennyire valós ?

Szüleimnek lehet ebből valami baja ?

Semmilyen más bizonyíték nincs arra hogy ezt tenném csak a levél! Gondolom ezt bizonyítani is kellene nem ?

2022. márc. 7. 13:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

És akkor ennek mi a menete ?

Vagy hol tudom bizonyítani hogy nincsennek ilyen hajlamaim ?

2022. márc. 7. 19:36
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Ki fognak rendepni egy pszichológisboz, majd nala bizongyathatod.
2022. márc. 7. 20:07
 13/13 hgwell ***** válasza:
valószínűleg pszichologus lesz 1 évig kötelezően.Amíg 18 nem vagy addig visszamondhatod pár hónap után és egy ügyvéd és/vagy csaladtagod jelenlétében, aki gondnokol téged ha úgy állapítják meg.Gyámhatósághoz hogyan került a leveled mondjuk érdekes inkább erről kellett volna beszámolnod. Hosszabb távon nem járhatsz jól vele! Mindenhez amit csinálsz,pl.: bankszámla nyitás,orvosi gyogyszerek felírása, albérlet, stb. mindenhez kelleni fognak a gondnokok(gyámügy,családtag,ügyvéd és te) attól függ ha legondnokoltatnak milyen kategoriaba sorolnak,de nem hiszem hogy annyira sulyos eset lennel 17 évesen ha jol latom.meguszod par alkalom pszichologussal talan ahol elbeszélgetnek és tesztelnek.kicsit nehéz kibírni főként ha nem gondoltad komolyan a levelet csak úgy 'belezuttyantál' és nem nevetséges de érzékenységed valószínűleg sokszor elcsal majd a rossz felé.Figyelemmel lenni a kísértésre, és ne nagyon nyomj el magadban semmit.keress megbízható embert akinek nem hazudsz de ha kell figyelemmel kíséred gondolatmenetét azáltal hogy te veszed az első lapokat a mondanivalójában tehát azt sem kérném mondj teljesen igazat.kihasználhatónak is látszódhatsz egy ilyen levél után főként ha gyámügyre jutott sok minden miatt szigoríthatnak is.én verset írtam gyerekként a tanárnőnek de eldugtam a wc tartályba aztán később elővettem mikor elfogyott a papír. :)
2022. márc. 17. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!