Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gyerekbantalmazas ha a szulo...

Gyerekbantalmazas ha a szulo fakanallal vagy nadragszijjal veri a gyereket?

Figyelt kérdés
Regen mikor voltam kb alt. iskolas es nehezen ment a tanulas,vagy epp loptam a boltbol egy csokit - mindig elvert anyam. Volt,hogy el is torott a fakanal.
2022. márc. 2. 09:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Ez számodra kérdés...???

Szerintem te is tudod a választ.

2022. márc. 2. 09:50
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Igen.
2022. márc. 2. 09:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Es regen ez miert nem volt ennyire felkapott ? Miert volt normalis? miert meseli velem egyutt tobb ma mar felnott,hogy regen micsoda sallerokat kaptak?
2022. márc. 2. 10:58
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Normális családban régen sem volt "felkapott", vagy szokásos....
2022. márc. 2. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
19%
Ne aggódj, a lopásért én is eltörném rajtad a fakanalat.
2022. márc. 2. 11:53
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk bolti lopásért megérdemelted.
2022. márc. 2. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

3

Mert sajnos csak most kezd kikopni az a generáció, amely a tekintélyalapú "nevelésen" és megfélemlítésen kívül mást nem ismer.

Nyomornosztalgia. Nézd csak meg akár a boomereket. magasztalják azokat az időket, mikor az egész család egy kád vízben fürdött, mert akkor még "szeretet és összetartás volt". Aminek még csak fele se igaz, mert kényszeregyüttműködés volt.

2022. márc. 2. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet ennyire feketén-fehéren látni a dolgokat. Ha például apád berúg, majd ok nélkül félholtra ver, az bántalmazás. Ám a bolti lopásért, iskolából lógásért, éjszakai kimaradásért járó kipicsázást jogosnak érzem.
2022. márc. 13. 11:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Ma annak mondják. Régen hatékony nevelési módszer volt, ha a szavak nem jutottak el a gyerekek tudatáig.
2022. júl. 29. 10:52
 10/11 anonim válasza:
Én egyszer loptam. A szüleim ugy megvertek pálcával h leülni sem tudtam.. utána kaptam mégegyszer a szíjjal 2 nap mulva, mert a boltba azt mondták többet loptam mint amit bevallottam. Hát mondjuk az hazugság volt, de mindegy most ár. Jegyek miatt is kaptam de olyankor sosem kellett leülnöm pár napig ..
2023. márc. 26. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!