Mit tehet az egyedülálló anya, ha a gyámügy elrabolja az egyetlen értékét, a gyermekét, két évre?
8 as
Ezt megcáfolnám hogy tömik a gyerekeseket. Egyedül nevelem a kislányom,gyed+családi…ha nem lenne megtakarításom nehéz lenne
Adó..akitől kiemelik a gyermeket nem hiszem h kap bármilyen adókedvezményt ,mivel nem dolgoznak.
Igen,én kapok adókedvezményt ,de 10 éves folyamatos munkaviszonyom volt.
Tény hogy sokban van egy gyerek,nem esz nélkül kellene szülni. Az a szörnyű h 9 hónap alatt nem tudtak megvenni neki alapvető dolgokat,market tele van használt babacuccokkal fillérekért.
7 es voltam
Leírnád kérlek mi a sok egyéb ?
Ebben egyet értünk hogy nem arra kell szülni hogy majd más eltartja
Mint írtam nekem nem okoz problémát hogy mindenünk meglegyen
Empátia 0
Kit is sajnáljak ?
A szülőt h elvettek a gyereket ?
Nem,a gyermeket lehet sajnálni h nevelő szülőknél fog felnőni,mert a szülei arra nem voltak hajlandóak hogy alapvető dolgokat megvegyenek neki.
Ha hátrányos helyzetű valaki miért nem gondolkodik el rajta h jó ötlet e bevállalni egy gyereket ?
Amíg nincs gyerek bárhova el lehet menni dolgozni ,de sajnos sok embernek elég a közhasznú munka.
Aztán csodálkoznak hogy a gyámügy rájuk száll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!