Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehet az egyedülálló...

Sipylos kérdése:

Mit tehet az egyedülálló anya, ha a gyámügy elrabolja az egyetlen értékét, a gyermekét, két évre?

Figyelt kérdés

Forrás:

[link]

2022. febr. 19. 11:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

8 as

Ezt megcáfolnám hogy tömik a gyerekeseket. Egyedül nevelem a kislányom,gyed+családi…ha nem lenne megtakarításom nehéz lenne

Adó..akitől kiemelik a gyermeket nem hiszem h kap bármilyen adókedvezményt ,mivel nem dolgoznak.

Igen,én kapok adókedvezményt ,de 10 éves folyamatos munkaviszonyom volt.

Tény hogy sokban van egy gyerek,nem esz nélkül kellene szülni. Az a szörnyű h 9 hónap alatt nem tudtak megvenni neki alapvető dolgokat,market tele van használt babacuccokkal fillérekért.

7 es voltam

2022. febr. 19. 12:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Bocsi mondtam ezt köztisztviselőként
2022. febr. 19. 12:10
 13/19 anonim ***** válasza:

Leírnád kérlek mi a sok egyéb ?

Ebben egyet értünk hogy nem arra kell szülni hogy majd más eltartja

Mint írtam nekem nem okoz problémát hogy mindenünk meglegyen

2022. febr. 19. 13:04
 14/19 A kérdező kommentje:
Látszik hogy nem hátrányos helyzetű emberek szólnak hozzá. Empátia szint 00.
2022. febr. 19. 13:22
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, hiába akarod sajnáltatni: ott ahol minimum zsíros kenyérre jut, a gyámügy nem emeli ki a gyereket. Ha a "kedves" anyuka ennyit sem tud megadni, akkor meg alkalmatlan anyának, és a gyámügy helyesen jár el.
2022. febr. 19. 13:33
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Csak ugye könnyebb rinyálni, segélyt, adományt, meg családit várni, mint magától normális körülményeket teremteni. Ismétlem magam: nem kell a semmire szülni, és gyerek mögé bújva tarhálni másoktól...
2022. febr. 19. 13:35
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
Meg nyilván a cigaretta meg az alkohol helyett lehetne az ezekre költött pénzt a gyerekre forditani.
2022. febr. 19. 13:41
 18/19 anonim ***** válasza:
83%

Empátia 0

Kit is sajnáljak ?

A szülőt h elvettek a gyereket ?

Nem,a gyermeket lehet sajnálni h nevelő szülőknél fog felnőni,mert a szülei arra nem voltak hajlandóak hogy alapvető dolgokat megvegyenek neki.

Ha hátrányos helyzetű valaki miért nem gondolkodik el rajta h jó ötlet e bevállalni egy gyereket ?

Amíg nincs gyerek bárhova el lehet menni dolgozni ,de sajnos sok embernek elég a közhasznú munka.

Aztán csodálkoznak hogy a gyámügy rájuk száll

2022. febr. 19. 13:44
 19/19 anonim ***** válasza:
13%
Ez nem kirívó eset. A gyerekvédelem, gyerekcipőben járó hatalmi szervezet.
2022. febr. 19. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!