Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek ilyenkor?Hívhatom...

Mit tehetek ilyenkor?Hívhatom a rendőrséget?

Figyelt kérdés

Az e-mail cimemre kapok regisztrációs üzeneteket (olyan oldalakra) pedig nem én regisztráltam,megnézem azt a 'bizonyos' oladalt de azt írja nincs fiók ezzel a e-mail el.

Azután meg tegnap jött még egy e-mail hogy rendeltem idézem "extra méretű dildo" 12000Ft-ér de...nem én voltam,itt már idegbe voltam és eszembe juttot hogy az a ro**ék exem tudja az e-mail em (jelszót hála nem,meg úgyis megváltoztattam) szóval ez e-mail visszaélés.

Feljelenthetem ezért?Csinálna valamit a rendőrség?

Meg le tudják követni honnan jöhetet az e-mail,tuti az a mocsok csak ő tudja az e-mail em(sajna) rajtam kívűl.

2022. febr. 15. 10:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Attól még lehet SPAM.

Mint ahogy az is.

Elég, ha az email címeddel regisztrálsz valahova ahol nincs védelem és a spam robotok leszkennelik az összes oda regisztrált email címet és máris mennek a szpemek.

Ez ellen meg nincs mit tenni, meg kell jelölni és a fiókszolgáltató már spam-ként fogja kezelni.

Naponta 30-40 levelet kapok a gmail címemre de 1-2 kivételével mind a SPAM mappában végzi.

Ne csinálj bolhából elefántot.

Ugyan hogy derítené ki b árki is, hogy KI áll ezek mögött?

Senki.

2022. febr. 15. 19:39
 12/19 A kérdező kommentje:

De a spam-ek azt hittem csak ilyen hirdetések,felhívások.

Na de hagyuk,már eleget rinyáltam itt ha még1szer jönni fog ilyesmi teszek ellene (még nem tudom pontosan mit,de fogok).

Az exem-re ráküldök a jövőből egy terminátor

(bocsi,terminátort néztem az előbb)

2022. febr. 15. 23:35
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2022. febr. 15. 23:36
 14/19 anonim ***** válasza:
A spamnek jelölés nem megoldás, ha egyszer a címedre rendelt egy ipari műf*szt:D
2022. febr. 16. 09:17
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Nem rendelt a postacímére, csak az email címet adhatta meg de szerintem még azt sem, mivel vásárláskor szoktak küldeni az email címre egy visszaigazoló linket amire rákattintva élesíti a megrendelést, ha regisztráció nélkül vásárol valaki.

Ez egy sima SPAM amivel nem kell foglalkozni.

Kb. a postaládába dobott reklámújsággal egyenlő...

2022. febr. 16. 10:02
 16/19 A kérdező kommentje:

#15 Ott volt a postacímem,de nem volt külön megrendelést igazoló e-mail az benne volt a véglegesben akkor szerintem

De úgy lehetne ezt megoldani,ezt a rendeléseket hogy ha már bejelenkeztél az adott oldalra azzal az e-mail el csak akkor tudsz rendelni mert a jelszavam sértetlen,a gmail omban nem matattak.

2022. febr. 16. 12:32
 17/19 A kérdező kommentje:

Hiába lemondtam kijött,de nem mentem ki érte,később felhívtam a futárt mert ismerős és elmondtam neki az egészet.

Szóval 30 as vagyok, de az e-mailben 20-asnak volt írva és azt mondja a futár hogy egy női hang beszélt benne(még egy bizonyíték hogy az exem lehet a tettes)

2022. febr. 16. 22:51
 18/19 anonim ***** válasza:
49%

"... azt mondja a futár hogy egy női hang beszélt benne..."

Kamu.

2022. febr. 16. 23:19
 19/19 A kérdező kommentje:

Miért hiszed hogy kamu?

2022. febr. 18. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!