Képmutatás-e a dohányzás visszaszorítása intézményekben? Nem volt jobb régen?
Kolléganőm dolgozott a hivatalban akkor, amikor lehetett még az irodákban dogányozni. Földi pokol volt, vágni lehetett a füstöt.
Most a mi osztályunkon a 30-ból 1-2 ember dohányos már csak szerencsére. Húzzák a csíkot maguk után, amikor bejönnek. 😤
A kültéri dohányzásra kijelölt helyről szivárog a füst a nyitott ablaknál. Végig passzív dohányoztuk a kolléganőmmel a terhességünket. 😡 Az informatikát pl. ki lehetne oda költöztetni, úgyis ott vannak egész nap.
Összefoglalva: jó, hogy történtek lépések, de sokszor még így is a nemdohányzónak kell tűrnie a más ronda káros szenvedélyét.
Jo ez a mostani.
Fiatal voltam mikor bevezettek es 1-2 alkalommal mentem discoba meg mikor lehetett cigizni es mindig ugy mentem haza hogy a ruham, hajam buzlott a cigitol, pedig en nem is cigiztem soha. Mikor behoztak az uj szabalyt akkor sokkal jobb lett es a cigisek is megtudtak oldani a cigizest mert a klubbok alakitottak ki udvart a dohanyosoknak, raktak ki nekik asztalokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!