Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek mennyi börtön...

Szerintetek mennyi börtön büntetést kap majd a volt élettársát megvakító személy? Magyar viszonylatban nézve.

Figyelt kérdés

2022. febr. 12. 02:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
67%
20-as. Akkor a börtönökben csak magyarok vannak? Én úgy hallottam, hogy a börtönökben inkább cigányok vannak.
2022. febr. 12. 16:22
 22/30 anonim ***** válasza:
73%
#21 Mivel a cigányok nagy része bűnöző, míg a magyaroknak csak egy kis része az. Ezt még a magyarellenes diszkrimináció sem tudja teljesen ellensúlyozni.
2022. febr. 12. 16:52
 23/30 anonim ***** válasza:
35%
Erre a magyarellenes diszkriminációra kérhetek valami bizonyítékot, forrást, statisztikát? Annyiszor hallom ezt, de még sehol sem láttam mondjuk 5-5 egyforma esetet ahol csak az elkövetők etnikuma volt a különbség, és megnézni hogy melyik csoport kapott átlagban több vagy kevesebb évet. Én egyformaságot látok az ítélkezésben. Nem részlehajló. Ha meg részrehajló ott a korrupció játszik közre.
2022. febr. 12. 17:05
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Igazából szivesen trolkodnék, azzal, hogy megussza szabálysértéssel, de ez annyira kegyetlen dolog, hogy nincs pofán ezen szorakozni.

Azért az ide irogató szadista örülteket pofánkéne verni, meg azt akik miatt egy ilyen közveszélyes örült évtizedek óta szabadon lehet. Nem most, hanem 20 évvel ezelőtt kellett volna diliházba zárni.

2022. febr. 12. 20:33
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a sitten tágítani fogják a valagát rendesen. Már csak ezért is mindegy hogy mennyit kap a rohadék
2022. febr. 13. 00:22
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
25-ös, dehogy fogják. Nem láttad a csávót? Ez bent is menő lesz. Bikanyakú cigánygyerek.
2022. febr. 13. 08:18
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy elnézve a videót, Ő tényleg nem olyan Csávónak tűnik akit majd megnevelnek bent. Valószínűleg kiskirályként fog bent élni és haverjai is lehetnek már bent. Függetlenül attól, hogy hány évet kap, az nem lesz egálban a tettével.

Az ilyen eseteknél miért nem tudjuk alkalmazni az egyik legősibb törvényt, a szemet szemért?

Ez a baj az igazságszolgáltatással. Az ártatlan fiatal Lány egész ÉLETÉRE megnyomorodott, az Életét vesztette el még akkor is, ha Életben van.

Ez a Pasi meg leüli a wc-n azt a pár évet és ugyanúgy éli tovább az Életét.

Felfoghatatlan, hogy az ártatlan nagyobb büntetést kap, mint a Bűnös.

De a mai PC Világban esélytelen lenne az igazságos igazságszolgáltatás ilyen esetben. Akkor sem lenne igazságos, ha kikanalaznák a Szemét és úgy kéne Élete végiéig rácsok mögött lennie.

A legrémisztőbb az ilyenben, hogy ezt a Csávót nem is igazán érdekli, hogy mit tett, nem tudom elhinni Róla, hogy lennének érzései, megbánásai, lelkiismeret furdalása. Aki ilyent képes tenni, az nem egy egyszerű bűnöző, annak az Agyában nincs valami rendben.

Más hirtelen felindulásból, szerelemféltésből, féltékenységből a konyhakést a Párunkba állítani (( és ezzel nem az ilyen tetteseket mosdatom )) és megint más kiszedni a sikonyáló, síró, ordibáló Exünknek a Szemét kiszedni. Ez inkább gyógyíthatatlan aberráltság. Akinek a Lelke ilyen tettet képes elviselni, annak a börtön meg sem fog kottyanni.

Ha meg tényleg csak hirtelen felindulás vezérelte, elvesztette az eszét abban a pillanatban, akkor meg a napokon át tartó rejtőzködés során lett volna ideje gondolkodni, lehiggadni, felfogni, hogy mit tett, és ha tényleg lenne lelke, akkor egy öngyilkosságot megkísérelt volna a bűntudattól amit tisztán már lát. De Benne tisztán sincs bűntudat.

Egy önző, nárcisztikus pszichopata, nem egy bűnöző. A törvény szigora kevés az ilyen ellen.

2022. febr. 13. 08:40
 28/30 anonim ***** válasza:
73%
Bocsánat az egy-két szóismétlésért/hibáért! Amúgy a statisztikát, összehasonlítást még mindig várom. Vagy példát, bizonyítékot a törvény előtti egyenlőtlenségre. Én akkor is azt vallom, hogy törvény előtt a csóró Emberek egyenlőek az etnikumtól függetlenül.
2022. febr. 13. 08:42
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Rokonok, uncsitesók és egyéb családtagok, barátok, régebbi bűntársak várják bent. Hajaszála sem fog görbülni a böriben. Ráadásul erős, jól megtermett és a mostani bűncselekménye alapján idegbeteg is.
2022. febr. 13. 09:43
 30/30 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, miért ilyen egyszerű bántalmazásos esetekben visszavonni a feljelentést.

A rendőrség ilyenkor nem kérdez rá, hogy minden oké-e?

2022. febr. 14. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!