Lehet abból bármi bajom ha egy illetéktelen, rosszakaró személy megtudta az adóazonosító számomat?
Akkor jó :D kezdtem már komolyan venni, aljasság amúgy ilyennel viccelni mikor ezt leszámítva is van elég bajom.
Annyi hogy nem jött csekk a sulyadóról van két kocsim. Kijött a felszólítás hogy be kell fizetni mostmár haladéktalanul vagy baj lesz.
Ez eddig oké is lett volna hétfőn fizetem.
De a levél fel volt bontva..! :(
#7. Ez gáz, de szerintem nem jutott az illető semmilyen érdemi információhoz. Esetleg befizetheti a nevedben (a saját számlájáról) az adót. :)
Ha cserélni szeretnéd, szerintem van rá lehetőség. Nézz fel az ONYA-ra és próbálj újat igényelni, ha fontosnak gondolod. Annak próbálj előtte utánajárni, hogy hol kell jelezned, hogy a jelenlegi már nem lesz jó/elveszett stb. Gyanítom a nyomtatványon van ilyen rubrika, vagy a kitöltési útmutató választ ad erre is.
Nem tudod megváltoztatni, a születési dátumodból és egy azon belüli sorszámból van generálva, tessék itt a leírás:
Nem megy önmagában semmire vele az illető. Személyazonosítás nélkül semmilyen eljárást nem tud kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!