Szerintetek mennyi börtön büntetést kap majd a volt élettársát megvakító személy? Magyar viszonylatban nézve.
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 02:20
1/30 anonim válasza:
A kulcsszavak között mit keres ott a "magyar" szó? Az elkövető és az áldozat is c típusú. Éppen ezért nehéz kérdés, mert "védett állat lelegelte a védett növényt" esetről van szó.
3/30 anonim válasza:
1-5 év, de mivel aljas indokból, különös kegyetlenséggel, és maradandó egészségkárosodást okozott, így esélyes az 5 év. Aztán azt jó magaviseletért harmadolják. Nem sokára ott megy veled szembe az utcán.
4/30 anonim válasza:
Tegyük hozzá, hogy fordított esetben legfeljebb szabálysértéssel meguszná a nő, amít köztásasági elnők azonnal kifizetne neki, és felmentetné. A média, meg a politikusok pedig korusban röhögve gunyolodnának a férfi áldozaton.
5/30 anonim válasza:
Tök mind1, hogy mennyit kap, az ilyeneket szokták szeretni bent is!
6/30 anonim válasza:
Remélem, élete végéig ott marad.
8/30 anonim válasza:
Mivel cigány, valószínűleg 1-2 évnél többet nem kap, azt is jó eséllyel csak felfüggesztve.
9/30 anonim válasza:
Egy kicsit el vagy varázsolva 9-es.
10/30 anonim válasza:
Mutatnátok kettő szinte megegyező esetet ahol csak az a különbség, hogy az egyik elkövető fehér a másik meg cigány! Kíváncsi vagyok a két személy kapott büntetésére, hogy mennyi is a különbség. Ha igazatok van, akkor a fehérnek 2-3x nagyobb büntetést kell kapnia ugyanazon tettért. Én egy ilyent sem találtam. Én azt szoktam inkább látni, hogy nem a bőrszín, hanem inkább a pénz az ami enyhíti a tett súlyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!