Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen oknál/okoknál fogva...

Milyen oknál/okoknál fogva veszik el a gyereket az anyukától?

Figyelt kérdés
Az ex anyósom folyton azzal jön,h ha felnőnek a gyerekek ők többet tudnak nekik biztosítani mint én vagy az én szüleim(ez alatt arra gondol h nekik sok házuk van,meg pénzünk,mi meg nem élünk olyan jól mint ők).De eddig egy szem gyógyszert nem vettek az unokájuknak,sőt egy labdát sem,mondván minek annyi játék nekik...az apjuk közbe közbe vesz,de ő meg igen szereti a játék gépet!
2010. szept. 11. 07:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
akkor, ha veri őket, ha alkoholista, ha drogos. a gyámhivatal bírálja el.
2010. szept. 11. 07:33
 2/2 anonim ***** válasza:
82%

Nem egészen értem a kérdésed.

Ha a Bíróság nálad helyezte el a gyerekeket,szépen neveled őket,eltudod tartani,nem vagy alkoholista,drogos,szajha,akkor egy új elhelyezési perben semmi esélye az apának. A nagyszülőknek pedig semmiképpen! Nem az ő anyagi helyzetük számít a gyermekelhelyezésnél.

Ha pedig már feénőnek a gyerekeid,akkor ahhoz sem a Gyámhatóságnak,sem a Bíróságnak nincs köze,hogy a nagyszülőkkel milyen kapcsolatot tartanak az unokák. Úgy döntenek,ahogy akarnak.

2010. szept. 11. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!