Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Illegális szemétlerakás, mit...

Illegális szemétlerakás, mit tudunk tenni?

Figyelt kérdés
A páromat felhivta a rendészeti osztály, hogy találtak 5 köbméter szemetet és hogy a törmelék közt meg találtak egy gls-csomag cimletet a nevével számával együtt, így rá akarják bizonyítani hogy ő volt. Ő ártatlan, sehogy nemtudta volna odavinni a papír se tudjuk hogyan került oda ☹️ mit tudunk ez ellen tenni hogy ne őt büntetéssék azellen amit meg sem tett?
2022. febr. 10. 07:20
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
De tett. Ott a bizonyíték.
2022. febr. 10. 07:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Közé nincs hozzá. Bedobhatta a papírt egy kontenerbe, és a hülyék miatt most ő szivjon?
2022. febr. 10. 07:34
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

"mit tudunk tenni?"

Most mar semmit, mert lebuktatok :) ... de ha legkozelebb nem a 'kiserdobe' dobjatok ki a szemetet, akkor nem fognak elovenni titeket.

2022. febr. 10. 07:43
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
ezzel nálam is bepróbálkozott a közterület felügyelet. Egy részeg csöves kiszedte a szemetes zsákomat a kukából, elvitte egy erdőbe, kibontotta és ott hagyta. Felhívtak és mondták hogy kapok emiatt 10 000 ft büntetést, én meg elmondtam hogy mi volt, őket ez nem érdekelte, úgy beszéltek velem mintha egy gyilkos lennék. Mondtam hogy nem fogom kifizetni. Nem is kerestek többet.
2022. febr. 10. 08:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell tenned semmit. Ha nem ti raktátok le nem fogja tudni bizonyítani, anélkül meg nem tud mit csinálni. Mindig nekik kell bizonyítaniuk, ti csak üljetek nyugodtan a kis seggeteken. Semmi teendő nincs.
2022. febr. 10. 09:05
 6/9 anonim ***** válasza:
97%
A címke csak arra bizonyíték, hogy a ti szemeteteket "valaki" odavitte. Azt kell bizonyítani a vádlónak, hogy ti voltatok. Ezt csak valami kamerafelvétellel lehet bizonyítani, tehát ha valóban nem ti voltatok, akkor én nem aggódnék feleslegesen.
2022. febr. 10. 09:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem. Nem fogja tudni bizonyítani.
2022. febr. 10. 09:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"A címke csak arra bizonyíték, hogy a ti szemeteteket "valaki" odavitte."

Arra sem. Kb csak arra hogy az ő cimkéjük valaki szemete közé keveredett. Azt nem lehet vele bizonyítani, hogy a szemét az övék lenne.

2022. febr. 10. 09:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2022. febr. 10. 10:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!