Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Melyik szervezetnél tudom...

Melyik szervezetnél tudom jelenteni, ha ilyet kérdeztek állásinterjú során?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Írásban megkérdezte egy munkáltató egy interjú kapcsán a családi állapotomat. Szeretném jelenteni. Jól sejtem, ez a munkaügyi bíróság alá tartozik?

Köszönöm a válaszokat.

2022. febr. 8. 17:01
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
67%

Először is felháborító, ami veled történt, másodszor, sajnálom, hogy itt is belefutottál pár őstulokba, akik nem értik, mi a probléma ezzel, és segítség helyett kötekednek csak.

Ugyan nem tudom a pontos választ, de kérhetsz ingyenes jogi segítséget a következő email címen: mhtjog@gmail.com

Ők egyébként a [link] szerzői, ilyen, és hasonló esetekkel foglalkoznak.

Örülök, hogy valaki felszólal ezügyben, és sok sikert kívánok neked a jövőben!

2022. febr. 8. 17:40
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, 12-es, írtam is nekik.

Ha valaki esetleg tud segítséget nyújtani, szívesen fogadom a választ, a kötözködők kíméljenek!

2022. febr. 8. 17:48
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Majd írd le a fejleményeket kérlek, hogy kinek írtál végül és ki cselekedett is valamit. És jól teszed, hogy nem hagyod annyiban.
2022. febr. 8. 17:53
 14/22 A kérdező kommentje:
Így lesz, 14-es. Nehéz kérdés amúgy, a jogász végzettségű barátom is hezitál. Ha a kapott email címről nem tudnak érdemben segíteni, megkeresek egy ügyvédet.
2022. febr. 8. 18:01
 15/22 anonim ***** válasza:
44%

"jogász végzettségű barátom is hezitál."

Nem csodálom, mert te egyedül voltál többekkel szemben, így semmi bizonyítékod nem lesz, hogy tényleg megkérdezték. Max a cég kap egy figyelmeztető levelet, de az illetékesek is tudják, hogy erre kár időt pazarolniuk.

Egyébként meg mi értelme ezen tombolnod? Bizonyték hiányában az ügyvéd is csak azt fogja mondani, hogy semmi értelme, mert csak a pénzedet bánja, a cég meg lehet visszaperel rágalmazásért.

2022. febr. 8. 18:32
 16/22 anonim ***** válasza:
21%
Ja bocs, látom, hogy írásban. De szerintem akkor is felfújod a dolgot.
2022. febr. 8. 18:34
 17/22 A kérdező kommentje:
16, senki nem kérdezte a véleményedet, segítséget kértem. Ha nem tudsz segíteni, miért nem görgetsz egyszerűen tovább?
2022. febr. 8. 19:00
 18/22 anonim válasza:
44%

Ami az interjú során elhangzott/leírtak, az konkrétan törvényellenes. Nagyon helyesen teszi a kérdező, hogy nem hagyja annyiban.

Aki szerint nincs itt semmi látnivaló, meg felfújja a dolgot a kérdező, annak nem kívánok egyebet, mint egy ilyen kérdést, aztán egy elbocsátást vagy visszautasítást, mert nem tetsző választ adott. Majd akkor pattoghat, hogy fel vannak fújva ezek a dolgok.

2022. febr. 8. 19:18
 19/22 anonim ***** válasza:
23%
Na és mit érsz el vale ha most feljelented őket? Lehet utána a környéken nam találsz majd állást.
2022. febr. 8. 19:24
 20/22 A kérdező kommentje:

19, milyen környéken nem találok állást? :D Ne nevettess már, IT-ban dolgozom, a világ bármely pontján el tudom végezni a munkámat és el is végezhetem.

Tudod ki akar ilyen utolsó retek helyre menni, de annyiben nem fogom hagyni, ugyanis gondolok másokra is. Ha annyit elérek vele, hogy másoktól nem kérdezik meg, már megérte nekem. Nem fogok szemethunyi az igazságtalan, törvényellenes magatartás mellett.

Kussban is lehet maradni, de aki úgy dönt, az maradjon kussban akkor is, amikor őt éri hátrányos megkülönböztetés.

2022. febr. 8. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!