Kilakoltathatnak? Bővebben lent.
Április hó-tol lakunk az albérletünkben.Májusban párom elvesztette munkahelyét azóta borzasztó anyagi gondjaink vannak.Én magam gyes-n vagyok 15hós lányunkkal.Sajnos nem állt módunkban rendesen fizetni a lakást így felhalmozódott közel 200e-Ft tartozás.Hála istennek Párom talált munkát és én is vissza megyek dolgozni hó közepétől.Így októbertől fizető és törlesztő képesek vagyunk. Ezt meg is beszéltük vele.Egészen a mai napig nem is volt gond de ma hívott hogy talált egy másik bérlőt aki rögtön fizetne neki és vagy lerakunk 150e-t 1héten belül vagy ki vagyunk rakva és hogy minden eszközt be fog vetni hogy elköltözzünk ha nem tudunk fizetni.
Sajnos nem vagyunk bejelentkezve és az albérleti szerződésünk is csak egy kockás lapra írt pár mondat.bár ettől még hivatalos.
Az biztos hogy ezek után nem maradnánk itt de októberi fizuig nem tudunk lépni.
Arra lennék kíváncsi hogy mi az eljárás ilyen ügyben.
Ki tud lakoltatni a rendőrséggel? Esetleg van valami törvény ami véd minket ilyen helyzetben? Tudom hogy itt nem mi vagyunk a sértett fél de csak nem rakhat ki ilyen gyorsan az utcára minket. Kérek mindenki aki tud segíteni írjon.
Kedves 19.09 válaszoló.Kérdésedre az a válasz hogy azért mert nem ezt beszéltük meg. 2napja mikor találkoztam vele akkor semmi baja nem volt teljesen normálisan meg értette az élethelyzetünket és nem akart felmondani nekünk.
A szurkálódásra meg nem vagyok kíváncsi van a nélkül is elég bajom.
A szerződésben nem esik szó felmondási időről.
Arra válaszoljatok ha tudtok nekem hogy mennyi idő amíg hivatalos úton ki tud rakni a lakásból ? Mert nincs más választásunk csak a viszálykodás nem tudunk elmenni Október. 1nél hamarabb.
Megjegyzések nem érdekelne! Mi nem vagyunk semmire kellő rossz emberek csak az élet mostanában nem jó lapokat osztott így hát nehéz helyzetben kerültünk.Mint annyi sok más ember mostanában.
Hú ez elég nehéz helyzet. A baj az, hogy mivel a szerződésben nem foglaltatok felmondási időt, innentől fogva nincs mit tenni. Egymás közt írtatok egy - két sort, ok hivatalos valamilyen formában, de nem elég.
Sajnos joga van kilakoltatni, hacsak a szóbeli megállapodást valamilyen egyéb módon nem tudjátok bizonyítani.
Akkor lakoltat amikor akar. De talán a gyerek miatt még finoman tudnátok vele beszélni.
Nagyon sajnállak titeket, de mindenképpen sürgősen fizetni kell neki, nem tudtok nincs rokon akitől tudtok kölcsön kérni...???
Sajnos mivel 3 hónapig nem volt állása páromnak így bevétele se volt.Már aki tudott az segített nekünk.
Amúgy sincs eleresztve sajnos senki a családban.
Szóval azt mondod hogy ha ki hívja a zsarukat azok szó nélkül ki raknak minket ?
Nem kell ehhez valamilyen engedély vagy végzés ?
Szerintem igen és azt nem adják ki csak úgy pikk pakk remélem.
Muszáj valahogy okt 1-ig kihúznunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!