Gyermekelhelyezesi egyezseg ertelmezesi problema?
Figyelt kérdés
Sziasztok, elvaltunk birtokomban van az itelet es annak csatolmanya az egyezseg. Felek megegyeznek h a gyermekek az anyanal kerulnek elhelyezesre, apa latogathatja oket 2 hetente hetvegen + unnepnapokon ekkor akkor. Ma szerettem volna szemelyit csinaltatni nekik, vittem a doksikat, erre kozoltek h nem kizarolagos a felugyeletem mert a birosagnak bele kellett vna irnia h kizarolagos v osztott v barmi es h ezt miert nem kertem ott. Nem vagyok jogasz nem tudtam h ezt nekem kell kerni h beleirjak. 8eve nevelem oket ex nelkul (valas ota), megis osztott a felugyeletunk? Vagy a nagykovetseg tudja rosszul?2022. febr. 3. 12:54
1/4 anonim válasza:
Nagykövetség? Külföldön éltek? Vagy itthon csak külföldi az apa és ezért igényelhetsz személyit a másik országtól is?
2/4 A kérdező kommentje:
Kulfoldon elunk, apa Budapesten. Keszseggel ad meghatit, en inkabb az elvi dolgokon vekengek h akkor es ott miert nem adtak egy egyertelmu papirt arrol h ha kerjuk h nalam legyenek.
A nagykovetseg szerint ha kizarolagost szeretnek, uj eljarast kell inditani. Ami szerintem egy vicc.
2022. febr. 3. 12:59
3/4 anonim válasza:
Értem. Akkor szerintem most intézd el az apa meghatalmazásával.
És utána majd járj utána, hogy a jövőben ne legyen ilyen gond. Én első körben beküldeném a korábbi végzést egy ügyvédnek, vagy akár ingyenes jogsegély szolgálathoz. Nézzenek rá, hogy tényleg úgy van-e, ahogy a követség mondja. Ha nem, akkor meg mondják meg, hogy mire kell hivatkoznod, ha megint előjön ezzel valaki.
4/4 A kérdező kommentje:
Kb ez a terv, koszi:)
2022. febr. 3. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!