Megzsaroltak.Mit tudok tenni?
Az exem bosszúból,hogy szakítottam vele megzsarolt,hogy szérküldi a családomnak,ismerôseimnek a szexvideóinkat.Tudom ,azon kívül,hogy barom voltam és naív ,mit tudok tenni.Pénzt kér,mert tudja mennyi spórolt pénzem van.Sehol nyoma nincs a zsarolásnak mert szóban történt.
Ha feljelentem nem tudom bizonyítani és akkor pedig biztos ,hogy a videóink nyilvánosságra kerülnek.Ezt nem akarom.
Mit tudok tenni?
28/28
Nagyon aranyos vagy,hogy korrekt választ adtál,de ő nem nyilvánosan akarja megosztani ,csak chatben a családomnak.
Ami teljesen kizárt,hogy a 14 es 15 éves gyerekeim ezt lássák.
Iskola pedagógus vagyok...szerinted ez mennyit ártana a munkámnak?
Ha fizetek,mivel tudja mennyi a spórolt pénzem,szerintem abbahagyja,mert tudja,hogy nem vagyok gazdag.
Azt hiszem megőrülök.
Keddig kaptam haladékot.
"Ha fizetek,mivel tudja mennyi a spórolt pénzem,szerintem abbahagyja,mert tudja,hogy nem vagyok gazdag."
Nem fogja abbahagyni, ez biztos.
Ha olyan buta hogy a rendes profiljával (valós név, kép stb) küldi szét, akkor simán perelhető ahogy a 28-as írta (feltéve ha akarok ezt a huzavonát)
Amúgy jó milf vagy ? Ha már úgyis kikerül a videó, nyugodtan elmondhatod.
Ha igen nincs félni valód, a sulis kamaszok rajongani fognak érted, a pedagógus kollégák be akarnak majd fűzni, a kolléganők pedig féltékenyek lesznek 🤣😂🤣
A gyerekeidnek kicsit kínos lesz hogy az osztálytársai rád hokiznak, de majdcsak túlélik XDDDD
33/33
Ez most komoly?
Nem tudod mi az iskola pedagógus? Ez vicc ugye?
Valóban, az első oldal még egész hihető volt.
Aztán eléggé túltoltad. Azóta meg egyre több a baki, kezdesz belebonyolódni.
Hiába, ha a fantázia beindul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!