Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megzsaroltak.Mit tudok tenni?

Megzsaroltak.Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Az exem bosszúból,hogy szakítottam vele megzsarolt,hogy szérküldi a családomnak,ismerôseimnek a szexvideóinkat.Tudom ,azon kívül,hogy barom voltam és naív ,mit tudok tenni.Pénzt kér,mert tudja mennyi spórolt pénzem van.Sehol nyoma nincs a zsarolásnak mert szóban történt.

Ha feljelentem nem tudom bizonyítani és akkor pedig biztos ,hogy a videóink nyilvánosságra kerülnek.Ezt nem akarom.

Mit tudok tenni?

2022. jan. 16. 13:26
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

28/28

Nagyon aranyos vagy,hogy korrekt választ adtál,de ő nem nyilvánosan akarja megosztani ,csak chatben a családomnak.

Ami teljesen kizárt,hogy a 14 es 15 éves gyerekeim ezt lássák.

Iskola pedagógus vagyok...szerinted ez mennyit ártana a munkámnak?

Ha fizetek,mivel tudja mennyi a spórolt pénzem,szerintem abbahagyja,mert tudja,hogy nem vagyok gazdag.

Azt hiszem megőrülök.

Keddig kaptam haladékot.

2022. jan. 16. 14:39
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

"Ha fizetek,mivel tudja mennyi a spórolt pénzem,szerintem abbahagyja,mert tudja,hogy nem vagyok gazdag."

Nem fogja abbahagyni, ez biztos.

Ha olyan buta hogy a rendes profiljával (valós név, kép stb) küldi szét, akkor simán perelhető ahogy a 28-as írta (feltéve ha akarok ezt a huzavonát)

2022. jan. 16. 14:42
 33/43 anonim ***** válasza:
19%
Iskola pedagógus???? Az mi? Bakker, kamukiralyno
2022. jan. 16. 14:46
 34/43 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy jó milf vagy ? Ha már úgyis kikerül a videó, nyugodtan elmondhatod.

Ha igen nincs félni valód, a sulis kamaszok rajongani fognak érted, a pedagógus kollégák be akarnak majd fűzni, a kolléganők pedig féltékenyek lesznek 🤣😂🤣

A gyerekeidnek kicsit kínos lesz hogy az osztálytársai rád hokiznak, de majdcsak túlélik XDDDD

2022. jan. 16. 14:49
 35/43 A kérdező kommentje:

33/33

Ez most komoly?

Nem tudod mi az iskola pedagógus? Ez vicc ugye?

2022. jan. 16. 14:50
 36/43 anonim ***** válasza:
11%
Ilyen életvitel mellett neked jobb is ha elhagyod a pályát.
2022. jan. 16. 14:54
 37/43 anonim ***** válasza:
83%
Nem, nem tudom mi az iskola pedagogus, mert nem létezik ilyen megfogalmazás. Iskolában pedagogus van, masneven tanár. Az ovonokre létezik az óvodapedagogus megfogalmazás. Kamukiralyno
2022. jan. 16. 15:04
 38/43 anonim ***** válasza:
29%

Valóban, az első oldal még egész hihető volt.

Aztán eléggé túltoltad. Azóta meg egyre több a baki, kezdesz belebonyolódni.

Hiába, ha a fantázia beindul :)

2022. jan. 16. 15:12
 39/43 anonim ***** válasza:
8%
Létezik iskola és óvodapedagógus is, sőt még a tanár és a tanító is 2 külön szakma, de itt nem ez a lényeg. Túl parázza a kérdező, szerintem. Én ebben a szakmában is leszanám, hogy ezzel zsarol.
2022. jan. 16. 15:53
 40/43 anonim ***** válasza:
40%
Iskolapedagogus nem létezik. Ovodapedagogus, tanár és tanító igen.
2022. jan. 16. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!