Megzsaroltak.Mit tudok tenni?
Az exem bosszúból,hogy szakítottam vele megzsarolt,hogy szérküldi a családomnak,ismerôseimnek a szexvideóinkat.Tudom ,azon kívül,hogy barom voltam és naív ,mit tudok tenni.Pénzt kér,mert tudja mennyi spórolt pénzem van.Sehol nyoma nincs a zsarolásnak mert szóban történt.
Ha feljelentem nem tudom bizonyítani és akkor pedig biztos ,hogy a videóink nyilvánosságra kerülnek.Ezt nem akarom.
Mit tudok tenni?
6-os vagyok. A végére azt is odaírnám, hogy amennyiben valaki kap ilyen felvételt, screenshotolja le neked és te azonnal a rendőrségre fordulsz feljelentéssel.
Szerintem simán be fog xarni a kis *eci.
Sajnos ez ettől sokkal bonyolúltabb.Elküldené a gyerekeimnek,idôs szüleimnek..a munkahelyemnek lőnének,mert olyan pozicióban dolgozok.
Ez nem sima szexvideó hanem szado-mazo..kikötözés stb,ahol a tudtom nélkül videózott.
Ha feljelentem,max lesz 1-2jó napja a rendőröknek ügyészeknek ő meg megússza egy kis pénzbirsággal,vagy ejnye bejnyével ...
Tud valaki segíteni?
Az,hogy barom voltam most nem túl jó..
40N
"Ez nem sima szexvideó hanem szado-mazo..kikötözés stb"
Megérdemled, nem vagy normális.
Keresni kell egy gusztustalan ügyvédet, és megkérdezni hogy polgári perben milyen kártérítést lehet lehúzni róla.
Ha megítéli a bíróság de nem fizet, mehet végrehajtó.
Lesz neked is pár kellemetlen napod ha nyilvánosságra hozza de nem egy nagy attrakció hamar elfelejtik az emberek. Neki és a pénztárcájának viszont sokkal jobban fog fájni és hosszabb ideig.
Ok ez egy dolog.
Most nem ez a lényeg.
Ha ezt megteszi megy börtönbe.
Megegszer, a kutyát nem érdekli a te szexvideod. Beszélsz előre a gyerekeiddel, a szuleiddel. Q munkahelyedrol emiatt nem rúghatnak ki.
Amúgy gondold végig legközelebb q kamu tortenetet, ugyanis a "barom voltam és naív" és a "tudtom nélkül videózott" egymas szöges ellentétei
14/18
Semmi szín alatt nem derülhet ki a videó(k).
Ügyvéd ,rendőrség kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!