Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megzsaroltak.Mit tudok tenni?

Megzsaroltak.Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Az exem bosszúból,hogy szakítottam vele megzsarolt,hogy szérküldi a családomnak,ismerôseimnek a szexvideóinkat.Tudom ,azon kívül,hogy barom voltam és naív ,mit tudok tenni.Pénzt kér,mert tudja mennyi spórolt pénzem van.Sehol nyoma nincs a zsarolásnak mert szóban történt.

Ha feljelentem nem tudom bizonyítani és akkor pedig biztos ,hogy a videóink nyilvánosságra kerülnek.Ezt nem akarom.

Mit tudok tenni?

2022. jan. 16. 13:26
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok. A végére azt is odaírnám, hogy amennyiben valaki kap ilyen felvételt, screenshotolja le neked és te azonnal a rendőrségre fordulsz feljelentéssel.

Szerintem simán be fog xarni a kis *eci.

2022. jan. 16. 14:05
 12/43 A kérdező kommentje:

Sajnos ez ettől sokkal bonyolúltabb.Elküldené a gyerekeimnek,idôs szüleimnek..a munkahelyemnek lőnének,mert olyan pozicióban dolgozok.

Ez nem sima szexvideó hanem szado-mazo..kikötözés stb,ahol a tudtom nélkül videózott.

Ha feljelentem,max lesz 1-2jó napja a rendőröknek ügyészeknek ő meg megússza egy kis pénzbirsággal,vagy ejnye bejnyével ...

Tud valaki segíteni?

Az,hogy barom voltam most nem túl jó..

40N

2022. jan. 16. 14:06
 13/43 anonim ***** válasza:
11%

"Ez nem sima szexvideó hanem szado-mazo..kikötözés stb"

Megérdemled, nem vagy normális.

2022. jan. 16. 14:07
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Keresni kell egy gusztustalan ügyvédet, és megkérdezni hogy polgári perben milyen kártérítést lehet lehúzni róla.

Ha megítéli a bíróság de nem fizet, mehet végrehajtó.

Lesz neked is pár kellemetlen napod ha nyilvánosságra hozza de nem egy nagy attrakció hamar elfelejtik az emberek. Neki és a pénztárcájának viszont sokkal jobban fog fájni és hosszabb ideig.

15/43 A kérdező kommentje:

Ok ez egy dolog.

Most nem ez a lényeg.

16/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt megteszi megy börtönbe.

2022. jan. 16. 14:08
 17/43 anonim ***** válasza:
88%

Megegszer, a kutyát nem érdekli a te szexvideod. Beszélsz előre a gyerekeiddel, a szuleiddel. Q munkahelyedrol emiatt nem rúghatnak ki.

Amúgy gondold végig legközelebb q kamu tortenetet, ugyanis a "barom voltam és naív" és a "tudtom nélkül videózott" egymas szöges ellentétei

2022. jan. 16. 14:09
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg a zsarolassal az a probléma, hogy sosem ér véget. Most kifizeted amit akar. Jövő hónapban megint fenyeget. Két héttel később újra. Sose lesz vége.
2022. jan. 16. 14:10
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

16

100% hogy nem.

2022. jan. 16. 14:12
 20/43 A kérdező kommentje:

14/18

Semmi szín alatt nem derülhet ki a videó(k).

Ügyvéd ,rendőrség kizárva.

2022. jan. 16. 14:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!