Megzsaroltak.Mit tudok tenni?
Az exem bosszúból,hogy szakítottam vele megzsarolt,hogy szérküldi a családomnak,ismerôseimnek a szexvideóinkat.Tudom ,azon kívül,hogy barom voltam és naív ,mit tudok tenni.Pénzt kér,mert tudja mennyi spórolt pénzem van.Sehol nyoma nincs a zsarolásnak mert szóban történt.
Ha feljelentem nem tudom bizonyítani és akkor pedig biztos ,hogy a videóink nyilvánosságra kerülnek.Ezt nem akarom.
Mit tudok tenni?
Küldje. Gondolom, mindenki tudja, hogy szexeltetek, mikor együtt voltatok, ebben nincs semmi durva.
Ha elküldi, akkor mehet a feljelentés.
Azért valahogy úgy kellene intézni, hogy mégis legyen róla valami írás (sms, email, bármi).
Kiírnám facebookra.
Kedves ismerőseim, xy kedves exem szóban megfenyegetett, hogy szexvideókat küldd el rólam mindenkinek, ha nem fizetek neki egy nagyobb összegű pénzt. Kérem, ha valaki kapna ilyen kicsinyes szánalmas bosszúból videót ettől az embertől, akkor jelentsék a facebook számára és ne nyissák meg. :)
Ezt valszeg az exed is látná és lehet égne a pofáján a bőr.
Feljelentheted de nem sok értelme lesz, nem fognak foglalkozni az üggyel.
Semmiképpen ne fizess, mert így, vagy úgy, kifog kerülni, max nem az ismerőseidnek küldi el, hanem pl a napiszarra.
Szerintem érdemes bejelenteni a rendőrségen hogy legyen nyoma.
Ezután ha bárhol is feltűnik a felvétel azonnal gyanusítottként idézik be. Utána neki lesz a legfontosabb hogy az a felvétel ne kerüljön nyilvánosságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!