Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet bajom abból, ha egy...

Lehet bajom abból, ha egy tévesen kiküldött terméket megtartok?

Figyelt kérdés

A sztori a következő:

Rendeltem kb két hónappal ezelőtt egy cipőt egy nagy és nemzetközi webshopból. A rendelés valamiért beragadt, hetekig nem történt vele semmi. Emailben felvettem velük a kapcsolatot, végül nagy nehezen, de törölték a rendelést, és azóta a pénzt is visszautalták.

A napokban viszont minden meghozta a futár ugyanezt a cipőt, tehát gyakorlatilag megkaptam ingyen.

A kérdésem az, hogy lehet belőle bármi bajom, ha megtartom?

2022. jan. 15. 08:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló volt az enyém is. Ezervalahányszáz forintot néhány év alatt feltornáztak több tízezerre.

Tény, hogy többször költöztem, de a behajtó cég megtalált.

2022. jan. 15. 11:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Tény, hogy többször költöztem, de a behajtó cég megtalált."

Naná, vannak ezeknek direkt erre szakosodott embereik. Plusz EU-n belül simán ki is kérhetnek rólad hivatalos adatokat más országokból is.

2022. jan. 15. 14:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is v20e forint tartozásom,már nem is emlékszem,a Matávnak egy félreértés miatt/szolgáltatót váltottam,és úgy értelmeztem,h az új szolgáltató lemondja a réginél a regisztrációmat/.Már rég el is felejtettem a dolgot,a Matáv is rég megszűnt,de engem is betalált évek múltán egy behajtó cég,úgyh végül fizethettem60ezret,de hál Istennek egy örökségből kifolyólag ez az összeg már nem számított annyira,minden esetre azóta jobban figyelek ilyenekre,nem is v semmiféle tartozásom senki felé!:)
2022. jan. 17. 14:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok, írtam a webshopnak egy emailt, és azt a választ kaptam hogy megtarthatom a cipőt, ha akarom, szóval win-win :)
2022. jan. 17. 17:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor rendesek voltak, meg Te is. :)
2022. jan. 18. 05:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
14# Meglett becsületességed jutalma.)
2022. jan. 18. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!