Az bűncselekménynek számítana, ha az exemről vannak meztelen képek amit nem terjesztek, csak megtartottam emléknek de még nem töltötte be a 18-at annak idején?
Igen az!
Reméld, hogy tényleg nem talál ide egy túlbuzgó rendőr.
Bár amit az új barátnődtől kapnál majd miatta, még a börtönnel is jobban járnál :D
Lehetne büntetni a fél világot persze, csak a fél világ nem írja ki, hogy meztelen képeket őrizget egy 15 évesről...
"Életem egy szakasza" -- rossz duma!!!
Vered rá a farkad, ezért tartod meg.
Letöröltem, hogy ebből fakadóan véletlen se lehessenek problémák. Egyébként nem hiszem hogy mentséget kell keresnem, hogy nem töröltem róla, és ha úgy tartom meg, hogy még együtt vagyunk, de anno készítettem amikor még nem volt 18...
Nevetségesek a mai törvények 30 éves fa*z szexelhet a 14 éves lánnyal büntetlenül közös beleegyezés alapján. De ha már vagy egy 17 évesről képed a gépen akkor meg megb*sz a rendőrség... meg te vagy a sz*r ember :D
Mindenesetre a eltávolítottam a gépemről a képeket
Tartsd meg, hűlye volnál letörölni..
Jahh és velem megoszthatod nYugodtan xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!