Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az a kormányrendelet, hogy...

Az a kormányrendelet, hogy nem csinálnak halasztható műtéteket be nem oltott embereken a magánszektorra is vonatkozik? Átesett vagyok, 1000 felett van az antitest számom és szerettem volna egy plasztikai műtétet.

Figyelt kérdés
Viszont a most bejelentett, semmiféle tudományos háttérre nem építkező rendelet értelmében, elvesztem védettségi igazolványomat, holott laboratóriumi vizsgálattal tudom bizonbyítani, hogy minimum annyira védett vagyok, mint a pfizerrel 2x oltott nővérem, akinek csak 500 jött ki az ellenanyag teszten... most akkor mi van? elvégzik vajon a műtétet magánban így is?
2022. jan. 14. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Az antitestszámból nem lehet megállapítani a valós védettségi szintet, az csak egy szám. Oltakozz és megszűnik a probléma.
2022. jan. 14. 19:27
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

A probléma az, hogy te racionális döntéseket vársz mert úgy teszel, mintha itt épelméjű emberek hoznának racionális döntéseket. Ez már nagyon régen nincs igy.

Egyébként az ellenanyag mennyisége egy összetett dolog. Az sem abszurd, ha egy nem oltottnak akár tízezer van. Meg az se, ha egy kétszer oltottnak 100. Az egyik ember szuper immunrendszerrel rendelkezik (baromi mázlista), a másiknak pedig a szervezete erős ösztönzésre se indul be.

Az 500 egyébként annyira kevés, hogy már nem számít védettnek. Feltehetően régen kapta az oltást, és nem túl jól regált a szervezete.

2022. jan. 14. 19:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Te első fütyi! Maga Rusvai Miklós Virolófus Professzor mondja el, hogy a víruson való átesettség ad 3-mas szintü védelmet, illetve aki átesett, abba "kár" a vakcina! Nincs rá szüksége! Ezt ő mondta ki, szó szerint! Te ki vagy, megkérdezhetném? Mi a szakmád? OLtakozz amúgy az enyémet is neked adom, legyen 4 aztán majd 5 és lehet 6 oltásod is! Nekem több az antitestem mint a legtöbb oltottnak! Mellesleg, ha nem így, akkor hogyan lehet megvizsgálni na valós védettséget? Ugyanis én 50 ezer forintért csináltattam egy sejtes immunitás vizsgálatot ami szintén pozitív lett! Milyen védelem kell még neked?
2022. jan. 14. 19:34
 4/11 A kérdező kommentje:

"Az 500 egyébként annyira kevés, hogy már nem számít védettnek. Feltehetően régen kapta az oltást, és nem túl jól regált a szervezete."

50 a határérték ami felett még védettnek számítaszt(számítottál)!

2022. jan. 14. 19:36
 5/11 A kérdező kommentje:
De én ezt befejeztem, mert semmi értelme! A kérdésemre szeretnék választ kapni, hogy a kormány rendelet értelmében a Magán szektorban megcsinálhatja e az orvos? Ez a kérdésem, a többi most nem érdekel!
2022. jan. 14. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Te ostoba kérdező, egy apróságot lefelejtettél a kamuidézetedből:

"Rusvai Miklós: A betegségen átesett oltottaknak háromszintű védettsége lesz

Az előírt három hónapnál hamarabb is beadathatják maguknak az oltást a fertőzésen átesettek, akiknél ezáltal a háromszintű immunválasz mindegyike kialakul, míg pusztán a vakcinától csak az első és a második – mondta a 168.hu-nak a virológus."

[link]

2022. jan. 14. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a magán orvos nem foglalkozik a védettséggel és a saját magán rendelőjében műt, akkor megcsinálhatja a műtétet.
2022. jan. 14. 19:48
 8/11 A kérdező kommentje:

Ostoba? Lehet, Lehet nem vagyok a legokosabb ember, de te, te fütykös, te pedig egy tájékozatlan szerencsétlen vagy!

A lényeg: https://www.youtube.com/watch?v=qSSyZQQpBbI

A teljes verzió (ha van másfél órád): https://www.youtube.com/watch?v=Prsc-mo1mgg

Ajénlom a hosszabbat, mert itt rendesen kifejti a professzor úr, miért is a legerősebb védelem, a fertőzésen való túlesés! Ezt cáfold meg valami blikkes fossal... de nyilván megtudod....

2022. jan. 14. 19:58
 9/11 A kérdező kommentje:

"Ha a magán orvos nem foglalkozik a védettséggel és a saját magán rendelőjében műt, akkor megcsinálhatja a műtétet."

Köszönöm az egyetlen értelmes választ, amit eddig a kérdésemre és nem pedig az oltatlanságommal kapcsolatban kaptam!

2022. jan. 14. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
33%
Tetszik, hogy olyan tájékozatlan vagy, hogy a 168 Órát "blikkes fosnak" hívod, mert még életedben nem hallottál egy 30+ éve létező politikai hetilapról🤣🤣
2022. jan. 14. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!