Az a kormányrendelet, hogy nem csinálnak halasztható műtéteket be nem oltott embereken a magánszektorra is vonatkozik? Átesett vagyok, 1000 felett van az antitest számom és szerettem volna egy plasztikai műtétet.
A probléma az, hogy te racionális döntéseket vársz mert úgy teszel, mintha itt épelméjű emberek hoznának racionális döntéseket. Ez már nagyon régen nincs igy.
Egyébként az ellenanyag mennyisége egy összetett dolog. Az sem abszurd, ha egy nem oltottnak akár tízezer van. Meg az se, ha egy kétszer oltottnak 100. Az egyik ember szuper immunrendszerrel rendelkezik (baromi mázlista), a másiknak pedig a szervezete erős ösztönzésre se indul be.
Az 500 egyébként annyira kevés, hogy már nem számít védettnek. Feltehetően régen kapta az oltást, és nem túl jól regált a szervezete.
"Az 500 egyébként annyira kevés, hogy már nem számít védettnek. Feltehetően régen kapta az oltást, és nem túl jól regált a szervezete."
50 a határérték ami felett még védettnek számítaszt(számítottál)!
Te ostoba kérdező, egy apróságot lefelejtettél a kamuidézetedből:
"Rusvai Miklós: A betegségen átesett oltottaknak háromszintű védettsége lesz
Az előírt három hónapnál hamarabb is beadathatják maguknak az oltást a fertőzésen átesettek, akiknél ezáltal a háromszintű immunválasz mindegyike kialakul, míg pusztán a vakcinától csak az első és a második – mondta a 168.hu-nak a virológus."
Ostoba? Lehet, Lehet nem vagyok a legokosabb ember, de te, te fütykös, te pedig egy tájékozatlan szerencsétlen vagy!
A lényeg: https://www.youtube.com/watch?v=qSSyZQQpBbI
A teljes verzió (ha van másfél órád): https://www.youtube.com/watch?v=Prsc-mo1mgg
Ajénlom a hosszabbat, mert itt rendesen kifejti a professzor úr, miért is a legerősebb védelem, a fertőzésen való túlesés! Ezt cáfold meg valami blikkes fossal... de nyilván megtudod....
"Ha a magán orvos nem foglalkozik a védettséggel és a saját magán rendelőjében műt, akkor megcsinálhatja a műtétet."
Köszönöm az egyetlen értelmes választ, amit eddig a kérdésemre és nem pedig az oltatlanságommal kapcsolatban kaptam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!