Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elveheti az apa a gyereket ha...

Elveheti az apa a gyereket ha nem vagyunk házasok?

Figyelt kérdés

Nyáron randizgattam valakivel, aki jól átvert és csak szórakozott. Én terhes lettem és elmondtam neki. O eltűnt mint kámfor és a családjának sem mondta el mi történt.

Évekkel később ha mégis bekattan nála valami, akkor elveheti a gyereket? Vagy ha a családja el akarja vinni mégis magukhoz?

2022. jan. 14. 14:52
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt az egyet sosem értettem, hogy ezzel hogy tud együtt élni egy pasi, hogy hogy nem érez lelkiismeret furdalást..
2022. jan. 14. 18:14
 22/32 anonim ***** válasza:
16%
Ahogy a hapsik kilencvenkilenc százaléka.
2022. jan. 14. 18:16
 23/32 A kérdező kommentje:

#19 Amikor megláttam a pozitív tesztet... hát...senkinek nem kívánom. Utána egyből mentem dolgozni, és alig bírtam lenyomni a napot ezzel a tudattal. Az első gondolatom az abortusz volt, bármi, csak muljon el ez a szörnyű stressz amit érzek és legyen vége a remalomnak. Izgultam, hogy mennyire fájna az abortusz, de végül az sokkolt le, mikor utána olvastam, hogy mit csinálnak a magzattal mikor kiszedik. És azonnal éreztem egy ellenállást magamban, hogy ilyet nem hagyhatok megtörténni. Akkor utána jött az, hogy oke, akkor örökbeadás.. de azt és vegigporgettem magamban mint opció és rájöttem azt sem bírnám ki, lelki roncs lennék, hogy van valahol egy gyerekem és nem tudom mi van vele. Végül azon kezdtem el dolgozni, hogy megtalálni minden lehetőséget és segítséget, hogy velem maradhasson.

És hát igen, megnehezitettem az életem, de még mindig ezt érzem helyes döntésnek. Nem hinném hogy olyan jó évekkel később ptsd-ben szenvedni az abortusz miatt, vagy gyotrodni amiatt, hogy a gyerekem más neveli én meg lemondtam róla.

Ilyenkor azon gondolkodom, hogy a pasiknak miért ilyen könnyű lemondani a gyerekről? Értem én, hogy nem volt szerelmes belém stb és csak szórakozott, de akkor is az ő gyereke van a világban valahol. Ennyi erővel engem sem kéne megviselnie ha elvetetem, mert szerelmesnek én sem voltam még az, de többet akartam. Szóval nem szerelem baba, mégsem tudtam eldobni.

De ha még szerelem gyerek is, akkor is a pasik sokszor lelépnek és kilépnek a párkapcsolatbol. Nem tudom felfogni hogy tud valaki ilyen immunis lenni egy gyerekre.

2022. jan. 14. 18:25
 24/32 anonim ***** válasza:
23%

Annyit fűznék ehhez kérdező, hogy a pozitív teszt még nem gyerek, mivel meg is kell születnie és a jelenlegi helyzetben bármi történhet ( de ne történjen) plusz számos "nőlény" szórakozik azzal, hogy összejön egy hapsival, pár hónapra rá szerez egy pozitív tesztet, és aztán hónapokig hülyének nézi, hisztizik a pénzért, úgy húzza le ahogy csak tudja és eljátsza, hogy ő a terhes "dáma".

Aztán 2-3 hónap múlva amikor már kilóg a lóláb bekamuzza, hogy elvetélt, és hogy ez az egész a pasi miatt van és hogy többé látni sem akarja.

Tipikus "olcsó ringyó" trükk, és ezt nem sértésből írtam, hanem sajnos tapasztalatból.

2022. jan. 14. 18:38
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

"azt az egyet sosem értettem, hogy ezzel hogy tud együtt élni egy pasi, hogy hogy nem érez lelkiismeret furdalást"

Érez, aztán kezd el piálni...

2022. jan. 14. 18:46
 26/32 A kérdező kommentje:

A nők sajátos undorító oldala is megvan... Nem mondtam hogy nincs rájuk példa. Én is megtepnem azt legszívesebben, aki viszont direkt felcsinaltatja magát aztán benyogi, hogy csak ennyit akart sorry, majd lelép terhesen.

Vagy igen, az előbbi, amit te mondtál.

2022. jan. 14. 18:46
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

Abortuszról tudnod kell, de szerintem el is fogják mondani, hogy minden egyes abortusznál, vagy vetélésnél 30%-40%- kal csökken az esélye a fogantatásnak.

Szóval mondjuk lesz egy abortuszod, meg két vetélésed, és onnan nagy eséllyel már csak a lombikprogram marad (10-ből 7-szer ikrekkel!), vagy az se és max örökbefogadhatsz valami "füstifecskét".

2022. jan. 14. 18:50
 28/32 anonim ***** válasza:
Mivel kitörölték a kommentemet, ezért inkább csak lepontozok.
2022. jan. 14. 19:37
 29/32 anonim ***** válasza:
78%
Azért ennyire nem drasztikus az abortusz. Már vákummal "szívják ki" az embriót. Nincs már kaparás, csak indokolt esetben. Ez kamu, hogy nehezíti a későbbi teherbe esést ill növeli a vetélést. Amúgy minimális kockázat is alig lenne, ha engedélyeznék az abortusz tablettát, nem pedig ott tartana a sok impotens álszent here, hogy szenvedjen csak a nő, ha abortuszra megy...
2022. jan. 14. 19:42
 30/32 anonim ***** válasza:
78%

27-es, linkelj erről valamit, ne csak a seggedből húzd ki, ami tetszik.

A gyerekszülés pedig nem felelősségvállalás. Ez esetben minden szülő felelősségteljes lenne.

2022. jan. 14. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!