Elveheti az apa a gyereket ha nem vagyunk házasok?
Figyelt kérdés
Nyáron randizgattam valakivel, aki jól átvert és csak szórakozott. Én terhes lettem és elmondtam neki. O eltűnt mint kámfor és a családjának sem mondta el mi történt.
Évekkel később ha mégis bekattan nála valami, akkor elveheti a gyereket? Vagy ha a családja el akarja vinni mégis magukhoz?
2022. jan. 14. 14:52
11/32 anonim 

válasza:

Nem. Jelen pillanatban meg aztán jogilag nem is a gyereke. SZóval semmi, de semmi joga nincs semmire.
12/32 anonim 

válasza:

A gyerek 3 éves koráig bizonyíthatja, hogy ő az apa, aztán annyi, nincs tovább, ha addig nem vette a nevére.
13/32 anonim 

válasza:

Ugye ezt te sem gondoltad komolyan, hogy valaha is kelleni fog neki egy sosem látott gyerek, aki nem is biztos, hogy az övé? (Az, hogy te tudod, az nem jelenti azt, hogy ő is elhiszi.)
Még azok az apák is leszarják a gyereküket a válás után, akik előtte évekig együtt éltek a gyerekkel, "szerették".
14/32 A kérdező kommentje:
Hát remélem akkor nincs mitől tartani
2022. jan. 14. 18:03
15/32 anonim 

válasza:

Évek óta te neveled a gyereket, tudott róla de szart rá: zéró az esélye hogy megkapja, alapból nem szokták kiszakítani a gyereket a megszokott környezetéből ha egy mód van rá, kivéve ha az anya alkalmatlan a nevelésre. A DNS teszttel se fog szart se érni, hisz a gyereknek idegen. Max perkálhatja a gyerektartást ezután.
16/32 anonim 

válasza:

Szóval ha fenyegetőzik, mondd meg neki nyugodtan hogy tegye csak, csináltasson tesztet, és vállalja a kötelezettségeit.
17/32 anonim 

válasza:

Ettől nem kell tartanod. Azért tűnt el, mert tudni sem akar rólatok.
18/32 anonim 

válasza:

13, ja. Szokták mondani, hogy a legtöbbnek csak addig kell a gyerek, míg nincs meg az új nő...
19/32 anonim 

válasza:

Miért nem akartál abortuszt? Miért jobb most egy idegen gyerekével?
Nem ítélkezés, csak nem értem, direkt megnehezítetted az életed.
20/32 anonim 

válasza:

#19 Gondolom mert képes a felelősségvállalásra. Hülyék voltak, nem védekeztek, ilyenkor a legkönnyebb kikaparni szegényt. A gyerek nem tehet semmiről, és az ő gyereke, nem egy idegené. A kérdező pedig egy erős nő, aki helyesen döntött és biztos vagyok benne, hogy nem lesz rossz a sora emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!