Hogyan lehet feljelenteni a póstát amiért folyamatosan engedélyem nélkül direkt marketing ajánlataikkal zaklatnak?
én soha nem adtam arra engedélyt ha levelet vagy csekket adok fel akkor különböző biztosítások meg megtakarításokról kapjak élő hangú reklámot, és e-mailt is írtam hogy ehhez nem járulok hozzá de nem veszik figyelembe.
ahogy le lehet iratkozni pl hírlevélről vagy telefonos megkeresésekről akkor a személyes zaklatást is meg lehetne kellene tudni állítani de akkor hogy ha ők ezt nem veszik figyelembe hogy én ezt megtiltom?
Kérdező, nekem soha nem volt ilyen gondom. Mi lenne ha nem okoskodnál hanem belátnád, hogy a munkáját végzi és azt a 17 másodpercet amíg tart nem húznád el a többszörösére azzal, hogy direkt kötözködsz vele?
Nem kell az engedélyed ahhoz, hogy valaki beszéljen hozzád. Nem kell meghallgatnod, el is mehetsz onnan.
"Egy doboz xanax"
Egy nem lesz elég.
"Egy doboz xanax"
Egy nem lesz elég.
Illetve ha iszik rá akkor elég lehet.
Vagy az a baj, hogy már most is töménnyel öblíti.
Tisztázzunk valamit:
Megkérdezi, hogy érdekel-e egy kedvező ajánlat, nemet mondasz és addig nem szolgál ki, amíg el nem mondja azt a kedvező ajánlatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!