Abban nekem alkalmazottnak mi a biznisz ha az eddigi full fehér béremet ezentúl minimál + zsebbe kapom , de pont ugyanannyit? Ebben NEKEM mi a jó? Mert a cég járulékot csal, nekik ez a jó benne
Eddig kaptam 240 bruttót/160 nettót teljesen bejelentve.
Most kapni fogok 200 bruttót/133 nettót bejelentve és 27-et zsebbe de egy forinttal se többet.
Ebben NEKEM mi a biznisz? Mert a cégnek az a biznisz hogy kevesebb járulékot fizet így a főnöknek több marad a zsebében.
És nekem a dolgozónak mi a jó benne? Mert ha már simliskedünk, annak csak úgy van értelme ha kölcsönösen mindkét fél jó jár.
KÉREM A VÁLASZNÁL engedjük el azt a gumicsontot hogy "minek egyeztél bele"
nem egyeztem bele, senki se kérte a beleegyezésem, közölték ezentúl ez így lesz és csá. senkit se érdekel beleegyezek-e.
21.
Aki ilyen alacsony minimálbért sem tud kitermelni, az ne vállalkozzon.
Ausztriában kitudnak termelni 2000 eurós fizetéseket a KKV-k.
"mert nem tudja kitermelni a most már folyamatosan növekvő, kötelező minimálbér emelést"
Szaros 200 bruttót nem tud kitermelni? Akkor menjen el kapálni a krumpliföldre, mert alkalmatlan céget vállalkozni.
A másik opció hogy ki tudja termelni csak szarik odaadni mert így többet tud lopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!