Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Abban nekem alkalmazottnak mi...

Abban nekem alkalmazottnak mi a biznisz ha az eddigi full fehér béremet ezentúl minimál + zsebbe kapom , de pont ugyanannyit? Ebben NEKEM mi a jó? Mert a cég járulékot csal, nekik ez a jó benne

Figyelt kérdés

Eddig kaptam 240 bruttót/160 nettót teljesen bejelentve.

Most kapni fogok 200 bruttót/133 nettót bejelentve és 27-et zsebbe de egy forinttal se többet.

Ebben NEKEM mi a biznisz? Mert a cégnek az a biznisz hogy kevesebb járulékot fizet így a főnöknek több marad a zsebében.

És nekem a dolgozónak mi a jó benne? Mert ha már simliskedünk, annak csak úgy van értelme ha kölcsönösen mindkét fél jó jár.

KÉREM A VÁLASZNÁL engedjük el azt a gumicsontot hogy "minek egyeztél bele"

nem egyeztem bele, senki se kérte a beleegyezésem, közölték ezentúl ez így lesz és csá. senkit se érdekel beleegyezek-e.

2022. jan. 5. 11:30
1 2 3
 21/24 peca1000 ***** válasza:
50%
A legtöbb kis cég ezt csinálja, mert nem tudja kitermelni a most már folyamatosan növekvő, kötelező minimálbér emelést
2022. jan. 5. 13:22
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

21.

Aki ilyen alacsony minimálbért sem tud kitermelni, az ne vállalkozzon.

Ausztriában kitudnak termelni 2000 eurós fizetéseket a KKV-k.

2022. jan. 5. 13:31
 23/24 A kérdező kommentje:

"mert nem tudja kitermelni a most már folyamatosan növekvő, kötelező minimálbér emelést"

Szaros 200 bruttót nem tud kitermelni? Akkor menjen el kapálni a krumpliföldre, mert alkalmatlan céget vállalkozni.

A másik opció hogy ki tudja termelni csak szarik odaadni mert így többet tud lopni.

2022. jan. 5. 13:34
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Minek etetitek a munkaügyes trollt?
2022. jan. 5. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!