Van esély arra, hogy a közeljövőben legalizálják Magyarországon a marihuánát?
Figyelt kérdés
Ebben is nagyon sok pénz lehet szerintem. De amíg nem szívnak az emberek füvet, addig a gyógyszereket fogják venni az emberek. Inkább a fű mint az alkohol, amiben nem lehet belehalni.2022. jan. 2. 22:19
11/16 anonim válasza:
#10 menjél aztán füvezgessél. Ide meg ne írogassál betépve. Senkit nem érdekelsz. Itt nem lesz legális SOHA.
12/16 anonim válasza:
Soha életemben nem fűveztem 😀
De ettől amit írok az nem hülyeség. Előbb utóbb itt is legális lesz, mert horribilis pénz van benne. Lehet nem most. Lehet 30-40 év múlva de az lesz
13/16 anonim válasza:
7: Ez egy covid korlátozások elleni tüntetés. (Karácsony előtt hirtelen bezártak mindent, teljesen logikátlanul, az embereknek elegük van.) Ennek mégis mi köze van a marihuána legálisságához meg a buliturizmushoz?
14/16 A kérdező kommentje:
Én még mindig kiállok mellette hogy a fű nem drog hanem egy növény. Teljesen más kategoria mint az összes kábítószer. A futol senki sem öli meg a másikat és lesz elmebeteg mint az alkohol, kokain, ecstasy stb. Bár én nem szivom, de nagyon sokat tanultam róla mert engem ezek a dolgok érdekelnek. De nem szedek semmit az égvilágon.
2022. jan. 4. 02:09
15/16 anonim válasza:
Akkor olvasgass még #14. Végülis az ópium is növényből van…
16/16 A kérdező kommentje:
De azt egyáltalán nem úgy használod fel mint a füvet
2022. jan. 4. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!