Mennyi az esély, hogy 2022-től még tovább erősödik a kormány EU ellenes politikája?
elvezethet ez egy esetleges kilépéshez?
én teljes mértékben EU-párti vagyok. Te mit tennél, ha bejelentenék a kilépést?
Hát ha pl. az ellenzék alakít kormányt, akkor erre 0 % esély van.
De Orbán se lépne ki. Pontosan tudja, mennyi töménytelen sok pénzt kapunk onnan. Ami egyrészt a gazdaságnak is kell, másrészt remekül tudja a NER-lovagokat pénzelni belőle.
Attól függ.
Én is Európai Únió párti vagyok. Viszont köszönöm, de Európai Egyesült Államok nem kell. Most pedig nagyon afelé mentek el.
Ha az Eu parlament befogná a pofáját és hiszti helyett tenné a dolgát (pl: amikor kötelezővé tették az USB-C-t, na csak így tovább!), akkor maradás.
Ha folytatja a hülyeségeit (a bor alkohol mentesítése, etc.), akkor inkább kilépés és V4-ek...
Nem a kormány politikája változott; ezzel nyertek 3szor, hülyék lennének váltani.
Az EU parlament cserélődött le, és akar jogellenesen egyre több hatalmat.
Ez van amikor minden ország a selejt politikusok gyűjtőjének nézi az eu parlamentet..
persze belátom... na de mi lesz, ha megvonják a pénzeket? egyébként semmi esetre sem szavaznék a "szivárvány-koalícióra", inkább a Fidesz.
Amúgy részben a Mi Hazánk elveivel is egyetértek leszámítva az euroszkepticizmust..
Mivel az eu alaptörvénye kimondja hogy a kérdéses pedofil-törvény az az adott ország jogköre, így jelenleg az eu jogalap nélkül tartja vissza a pénzt. De nézd meg Lengyelországot, hasonló szitu: a lengyel alkotmánybíróság kimondta hogy nem eu-s hatáskörbe tartozó törvények esetén, a lengyel jog az alap. Erre az eu parlament jogtalan nyílvánította a lengyel alkotmány bíróságot, ami a "felettese" a lengyel kormánynak, ami pedig tagja az európai tanácsnak. Az eu tanács pedig az eu parlament "felettese".
Szerinted ennek volt bármi értelme? Nem. De jól lehet szivatni országokat, amíg elhúzzák a bürokráciát...
garantálható.
1. a fideszt kidobták a néppártból.
2. nem jött össze orbánnak a putyin koalíció, mert a lengyel vezetés hiába hasonló, de az oroszokat rühellik, ebből nem engednek.
3. 1 ft nem fog jönni többet az eu ból amíg a fidesz van hatalmon és tiporja a jogállamiságot.
tehát ha győzne jövőre a fidesz, akkor nem az a kérdés, hogy folytatná e az eu ellenességet, hanem hogy mikor próbálná meg kivezetni az országot az eu ból.
#8: "a fideszt kidobták a néppártból." Mondod te. Ezzel szemben a tények:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!