Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy ilyenért mennyi büntetést...

Egy ilyenért mennyi büntetést kaphatnak ezek az állatok?

Figyelt kérdés

[link]

Ugye életfogytiglant kapnak vagy kivégzést?

15/L

2010. szept. 7. 18:16
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
Nem bírtam végig nézni de nagyon undorító....Én azt csinálnám velük mint amit csináltak evvel a szerencsétlennel.És az az undorító h fel is veszik röhögnek és még talán büszkék is magukra...Hát fújjjj!
2010. szept. 7. 18:27
 12/34 anonim válasza:
100%

én se merem megnézni.. :(

kit szurkálnam? kisgyreket?

13/34 anonim ***** válasza:
100%
hányingerem lett!!!
 14/34 A kérdező kommentje:
Szerintem egy hajléktalan volt, olyan 45 körüli férfi...
2010. szept. 7. 18:28
 15/34 anonim ***** válasza:
90%
NE NÉZZÉTEK MEG... ÉN HÁNYTAM IS.. DE ENNÉL SOKKAL NAGYOBB PROBLÉMÁKAT IS TUD OKOZNI OLYAN EMBERNÉL AKI NINCSEN HOZZÁSZOKVA A VÉRHEZ VAGY A HASONLÓ HELYZETEKHEZ
2010. szept. 7. 18:31
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
sajnos ez még a mi országunkban is napi dolog, hogy hajléktalanokat vernek félholtra, vagy még fel is gyújtják. Nekem volt egy rokonom , aki sajnos hajléktalan lett. Aludni a hajléktalan szállóra járt, oda kapta a nyugdíját is, amit bent nem tudott sehol tárolni, mert ellopták volna,ezért mindig magával vitte. Rendszeresen megverték, elszedték a pénzét. De nem csak suhancok, hajléktalanok is, akik látták a szállón, hogy ő kap nyugdíjat!
2010. szept. 7. 18:33
 17/34 A kérdező kommentje:

Hát bocsi, de elég gyenge idegzeted lehet, ha ezen hánytál.

Vagy csak én vagyok túl "erős", engem csak elszomorított, hogy vannak ilyen elmebeteg emberek, ráadásul nem valami bűnözőknek néznek ki akik ezt csinálták... :(

2010. szept. 7. 18:33
 18/34 anonim ***** válasza:
Én nem hánytam, pedig nem vagyok vérhez szokva. Egyszerűen csak elborzaszott, hogy miért csinálják eezt szegénnyel :( Ilyet senki sem érdemel, SENKI. Illetve, akik ezt megcsinálták a másikkal, na azok igen.
2010. szept. 7. 18:39
 19/34 anonim válasza:
Ezek nem is emberek. Szegény ember. Én ugyanezt tenném ezekkel a szörnyetegekkel, éljék át azt, amit ők adtak. Szomorú. Egy kisállatot se tudnék bántani. Borzasztó ilyet látni..és tudni, hogy vannak ilyenek.
2010. szept. 7. 18:40
 20/34 anonim ***** válasza:
nem nézem meg mert ugyan vérhez szokva vagyok kegyetlenséghez nem de a leírás alapján kínzás, kivégzés az ilyeneknek.
2010. szept. 7. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!