Hogy zajlik egy fegyelmi tárgyalás (gimnáziumban) és milyen "büntetést" kaphatnak az érintettek?
Milyen érintettek? Mit csináltatok?
Am én szakközépbe járok, de attól még tudok róla valamit mert oszt. társam volt már ilyenen. Ott az igazgató, az igazgató helyettes, osztályfőnök, iskola pszihológus és szülők. Megbeszélik a dolgokat higgadt fejjel és a végére lesz valami. Ja és igen az igazgatóiban történik.
Hogy pontosan hogy is zajlik azt nem tudom, de azt tudom, hogy íghy már 3 oszt. társam hagyta el a sulit. És a negyedik csak majdnem, mert ő késések miadt volt benn ezért könnyebben megúszta.
De ne ijedj meg nem biztos, hogy kirúgnak. Az a 3 akit tőlünk rugtak ki az tényleg kritikus állapot volt.
Az egész büntetés meg azon múlik milyen komoly dolgot műveltetek. De, ha van egy jófej igazgatótok akkor nézzetek rá nagy boci szemekkel és kérjétek meg, hogy ne csapjanak ki. Igaz a büszkeségetek a béka segge alatt lesz egy darabig, de legalább még suliban maradtok.
Én is a késések miatt kerültem ilyen helyzetbe:S
Köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!