Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit kaphat az aki kerékpárt lop?

Mit kaphat az aki kerékpárt lop?

Figyelt kérdés
Ellopták a kerékpárom de a rendőrök elfogta a tolvajt. 4 éve vettem a kerékpárt 50ezer Ft ért. Szombaton lopták el de meg is fogták a rendőrök őket.
2010. szept. 7. 14:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Azért halálbüntetést nem is, de minimum egy olyan büntetés, hogy ülésnélküli kerépárra kell ráülnie és első kerék nélkül 300métert kell megtennie. :) Ha nem sikerül neki akkor addig kell próbálkoznia :D

Amúgy mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat. A rendőröknek az volt a furcsa, hogy valaki hajnalok hajnalán elsőkeréknélkül tolja a biciklit. :) Ugyan is le volt lakatolva, de figyelemtlenségemre az elsőkeréknél lakatoltam le, ami kicsatólható! :) De szerencse meg lett! :D És akinek ellopták a bicikliét ne csüggedjen, mert sose tudni mikor kerül meg :)Mindenkinek kívánom, hogy legyen olyan szerencsélye mint nekem :)

2010. szept. 13. 14:15
 12/12 anonim válasza:
2011. jún. 6. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!