Mit kaphat az aki kerékpárt lop?
Figyelt kérdés
Ellopták a kerékpárom de a rendőrök elfogta a tolvajt. 4 éve vettem a kerékpárt 50ezer Ft ért. Szombaton lopták el de meg is fogták a rendőrök őket.2010. szept. 7. 14:55
1/12 anonim válasza:
Talán pénzbírságot.Esetleg felfüggesztettet.Ennél többet nem.
2/12 anonim válasza:
elzárással is büntethető, a legújabb Törvény szerint!
3/12 anonim válasza:
A törvény alapján 150 ezer forintos pénzbüntetést, vagy elzárást kaphat, aki húszezer forintot meg nem haladó értékű lopást, sikkasztást, orgazdaságot vagy ...
4/12 A kérdező kommentje:
Ez most Kb 30ezret ér szóval akkor nagyobb büntetést kaphat az illető nem?
2010. szept. 7. 16:34
5/12 anonim válasza:
Akkor te igazi mázlista vagy
örülj annak, hogy meglett
kb az 1%-ba tartozol
7/12 anonim válasza:
Pénzbünti, felfüggesztett, esetleg letöltendőt.
8/12 anonim válasza:
Nem hinném, hogy nagyobb büntetést kap, esetleg maximálisat. Egyébként tényleg nagyon szerencsés vagy, nekem is ellopták de azt el is buktam. annak is örültem volna ha visszakapom és megússzák büntetés nélkül
9/12 anonim válasza:
az új jogszabálytervezet (3 csapás törvény) szerint, ha már kétszer volt jogerősen elitélve, akár életfogytiglanit is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!