Egy kamionosnak lehetnek olyan fegyverei(pl:tűzoltós balta,mentős kés) az kamionjában?
Mert mivel sokat gondolkoztam amúgy ezen,hogy mondjuk nem ilyen noname cég,szabad ilyen mentős bicska/tűzoltó baltát tartani?
Mert mivel gondoltam azon hogy mivel az ilyen mentősbicska akár 1 életet vagy bárkit/bármit megmenhet,mert mivel mondjuk nem rikta hogy ütközés van,és mondjuk bicskával elvághatod az övet,és mondjuk kimenheted az kocsiban lévő embert/embereket..
1
Mert úgy hallotam,hogy egyes országokban (értsd:francia,német,meg stb)már azért megbüntetnek mert mondjuk kis egy kezes kínai bicskáért.
"Mert úgy hallotam,hogy egyes országokban (értsd:francia,német,meg stb)"
Nem, nem büntetnek meg. Ha minden parkolói legendát elhiszel akkor téged nagyon hamar hülyére fognak venni.
",mert mivel mondjuk nem rikta hogy ütközés van,és mondjuk bicskával elvághatod az övet,és mondjuk kimenheted az kocsiban lévő embert/embereket.."
Az elsősegély tanfolyamot átaludtad? Ha nem állt fent közvetlen életveszél ( nem ég az autó ) akkor egy súlyos baleset résztvevőjét kiszedheted a kocsiból? Vágod, hogy ha ilyenkor kiszeded abba belehalhat? Nem véletlenül farigcsálják a tázoltók ilyenkor az autót apróra, hogy normális gerincrögzítés mellett tudják kiemelni a sérültet a kocsiból.
Tök jó a szándék, de ha az alapvető dolgokkal nem vagy tisztában eszedbe se jusson hogy nekiállsz kiszedni a sérülteket...
4
Jah jó :DD
Jó nyilván nem vagyok Katasztrófa elhárító nyilván honnan tudhatnám :D
6
Mondjuk jogsim nincs :D
17/f
8
Mondjuk később is megtanulgatom :D
Mondjuk melyik kamionos nem egy hulingán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!