Lerohanják az oroszok Ukrajnát, vagy az egész csupán a Nyugat kamuja (mint Szaddam tömegpusztító fegyverei...)?
Ha Putyinnak van esze, nem támad. Nem a NATO meg a Nyugat miatt, hanem azért, mert egy ilyen tett után Oroszországtól elpártolna a maradék szövetséges is (Kazahsztán pl.).
Ez a manőverezés arra kell az oroszoknak, hogy minden elkövessenek, hogy Ukrajna ne legyen se NATO se EU-tag, a közeljövőben sem.
Az gyakorlatilag a III. Világháborút jelentené...remélem nem ilyen ostobak...🙁🙁🙁😞
Nem jelentené a III.vh-t. Biden a videokonferencián azt mondta Putyinnak, hogy az USA nem avatkozna be (azt nem tette hozzá, hogy csak nyíltan) egy orosz-ukrán konfliktus esetén fegyveresen. Viszont egy ilyen konfliktus esetén olyan gazdasági szankciókat hozna, amilyet a világ még nem látott.
Szerintem a ruszkikat behúzták a csőbe rendesen. Ha az ukránok megtámadják a szakadárokat, akkor mindenképp Putyin agresszor lesz, vagy mehet a lecsóba. Bukják az É-i áramlat II.-őt, aminél tisztán látszik az időhúzás, ismét hülyére szankciózgathatják őket. Ezzel az egésszel megint az USA fog nyerni, mind Európa, mind az ukránok, oroszok gyengülnek majd.
Kb egy hónapja volt hogy a jenkik két hajót ajándékoztak az ukrán haditengerészetnek. Kicsit utánanéztem, mert érdekelt a dolog
Island osztályú hajók
Csaknem negyven éves rozsdás teknők. Nem is haditengerészeti celokra lettel gyártva, hanem az USA Parti őrségének. Kicsik és gyengén felfegyverezettek - ráadasul a construkciót már új korábam is sok bírálat érte.
Gyakolatilag a moldáv és román cigarettacsempészek riogatásán kivül másra nem jó.
Szeritem csak azért adták oda az ukranoknak őket, mert így olcsóbb megszabadulni tőlük, mint előirt módon szétbontani őket.
A többi fegyver is csak a nyugatiak kiselejtezett másodvonalbéli vacakjai - bár elismerem, hogy Ukrajnaban lehet hogy csucstechnikának számítanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!