Mengtérítetthetem a Magyar Postával a napi béremet?
Ma nem mentem be dolgozni, mert azt küldték e-mailben hogy 8-19 óra között jön a csomagom…
Nem jött.
Nem hívtak fel, hogy mégsem jön és semmilyen más formában sem rértessítettek erről…
Hogy jönnek ahhoz, hogy rabolják az időmet?
Ezért hülyeség a házhozszállítás, ha nincs alapból otthon valaki szinte mindig.
Én postapontra vagy csomagpontra szoktam kérni, és amikor ráérek elmegyek érte.
Így jártál
Az a baj, hogy ezt nem lehetett sem csomag pontra, sem postán maradón rendelni, viszont ilyen idióta időintervallumot adtak meg…
A GLS legalább ad egy 3 órásat, nem egésznaposat.
Most még elvileg holnap kihozzák (de akkor meg semmiképpen sem leszek már itthon, így hogy ma itt voltam) aztán meg talán bent hagyják postán pár napra…
De ezzel konkrétan megkárosítottak.
Kérdező, hülyeségre a posta nem fizet kártérítést. Semmi közük ahhoz, hogy neked hol kellett volna lenned, te rendelted házhoz a csomagot és tudtad hogy arra várni kell.
Neked kellett volna biztosítani, hogy ha te nem tudod átvenni akkor legyen akinek átadják, egy szomszédod vagy a közeli kisbolt, bármi.
#5. Te normális vagy?
Mondom EGÉSZNAP itthon voltam és nem jöttek!
Nem kaptam meg a csomagom és erről NEM is értesítettek egyáltalán!
Azt írták, hogy aznap kihozzák!
Nem azt írták, hogy ESETLEG kihozzák! Hanem azt, hogy aznap kihozzák és ha ÉN NEM TUDOM ÁTVENNI, akkor kihozzák még másnap is (ma)… Azt írták, hogy 8-19 óra között jön.
Egy ilyen időintervallumot eleve nonszensz…
De az a lényeg a történetben, hogy NEM értesítettek arról, hogy aznap MÉGSEM fogják kihozni.
Még azóta sem kaptam semmilyen új infót.
Ne hisztizz, mint egy óvodás.
te egy munkavállaló felnőtt ember vagy aki el tudja dönteni, mi a számára fontosabb, hogy bemegy-e a munkahelyére dolgozni vagy otthon csücsül és vár egy csomagot.
Te úgy döntöttél, hogy várod a csomagodat. Pont.
Az értelmes ember keresett volna más megoldást, pl. eleve nem otthonra rendeli a csomagját.
És ne hazudj, mert pont a posta az aminél van lehetőség a csomagot postahivatalba vagy postapontra is rendelni. Ráadásul a futárszolgálat ha nem tudja kivinni, mert nem találnak otthon, akkor is utána tudsz menni és el tudod érni, hogy egy postahivatalban vehesd át utólag.
TE nem néztél utána a lehetőségeidnek, TE nem mentél be dolgozni. Ez nem a posta hibája.
Mindegy hogy mit mondtak, nem számít hoyg azt ígérték, hoyg 8-9 között kiviszik a csomagodat, neked kellett volna úgy döntened hogy még ezt sem várod otthon, hanem mész dolgozni, vagy ha nem hozták, akkor elindulsz később. Csak fel kellett volna emelned a telefont, rákérdezned a postánál hol jár a csomagod, mi lesz ha nem tudod átvenni stb. stb. Ehelyett itt panaszkodsz.
Légy felnőtt ember és viselkedj annak megfelelően! Hibáztál, fogadd el és ne akard másra kenni!
Amúgy én is szoktam csomagot rendelni, meg van, hogy ha nem vagyok itthon akkor kinek tudják átadni, és bizony, a postával is volt már olyan akcióm, amikor a futár után kellett kérdezősködnöm. Aztán szépen este amikor leadta a csomagokat a postahivatalban éjszakára, akkor bementem és átvettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!