Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A NAV-nál mi az hogy én...

A NAV-nál mi az hogy én igazoljam hogy adóztam-e a bevételem után?

Figyelt kérdés
Nem úgy szól már az alaptörvény is hogy mindenki ártatlan míg az ellenkezője nem bizonyított?

2021. dec. 10. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
NAV-ellenőrzését kaptál, vagy mivaaaan...???
2021. dec. 10. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Miért? Nekem miért kell minden évben megírni az adóbevallást mikor bevagyok jelentve, adózok keményen? Úgyis látják mivel a NAV csinálja nekem
2021. dec. 10. 19:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Most éppen nem de régebben igen, csak most eszembe jutott.
2021. dec. 10. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Igen, ezért nem vagy még börtönben. Ettől függetlenül egy adóvizsgálatnál együttműködőnek kell lenned.
2021. dec. 10. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
71%

Hát most lukra futottál, mert a Gyurcsány találta ki a vagyonosodási vizsgálatot. Akit vizsgáltak, annál a NAV meghatározott egy összeget, hogy szerinte mennyi volt a jövedelem és ezt nem a Nav-nak kellett bebizonyítania, hanem a delikvensnek ha mégsem úgy volt. És nemcsak olyanoknak volt ilyen vizsgálat, akik láthatóan nagyon nagy lábon éltek és keveset adóztak, hanem sokan beleestek ebbe.

Hosszú évek óta nincs már ilyen vizsgálat. Úgy tudom csak akkor, ha céges adócsalást bebizonyítják, akkor a tulajokat is vizsgálják.

2021. dec. 10. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
KATA-nál is neked kell bizonyítanod az ártatlanságodat hogyha burkolt foglalkoztatást akarnak rád verni.
2021. dec. 10. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Neked, mint magánszemélynek vagy a cégnek, akinek a KATA-s számláz?
2021. dec. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!