Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi az a "különengedély"...

Mi az a "különengedély" amivel Kóbor János felesége minden nap bent ülhetett vele az ágya mellett a teljes látogatási tilalom ellenére? Ki adja ezt ki?

Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 14:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Anyám is bejárhatott a húgához külön engedéllyel (a 3. hullámban kapott szívinfarktust, kétesélyes volt, hogy túléli-e).

Pedig nem vagyunk csókosok, de mint legközelebbi hozzátartozót, beengedték, külön papírja volt, portán be kellett mutatni minden alkalommal.

2021. dec. 13. 13:14
 22/22 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Az ő különengedélyükről lehetett olvasni és így tudomást szerezni a létezéséről ennyi, én mást nem is írtam róluk."

Fenn van a klinika honlapján, hogy az igazgató ad a látogatásra engedélyt.

[link]

Akinek hozzátartozója kórházban van, az érdeklődik az aktuális kórház ide vonatkozó szabályáról.

Most megnéztem a lakóhelyemhez tartozó kórházat, szintén fenn van a honlapján, hogy a súlyos, végstádiumú betegeket kik és milyen módon látogathatják.

2021. dec. 13. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!