Mi az a "különengedély" amivel Kóbor János felesége minden nap bent ülhetett vele az ágya mellett a teljes látogatási tilalom ellenére? Ki adja ezt ki?
Gondolom, a kórházigazgató adja ki saját hatáskörben.
Az ilyen Kóbor-félék amúgy sem a pórnép között vannak elhelyzve, hanem vip-szobákban, oda meg nyilván kevesebben mennek amúgy is.
Kolléganőm is bent lehetett heteken keresztül a férje mellett a kórházban minden nap, mert egy baleset miatt nem lehetett tudni túléli-e vagy sem.
Nem volt kivételes dolog hogy Kóbor felesége bent lehetett mellette, szokták engedni bár tényleg ritkán. Azért kell hozzá különleges engedély mert különleges védelmet is kell biztosítani annak a személynek.
Nem tudom miért kell ilyesmin pörögni.
Vannak egyenlők, és egyenlőbbek.
Covid idején csak az egyenlőbbek virraszthatnak a beteg mellett.
#7 A szégyen az amit te csinálsz!
Többen is leírtuk hogy itt nem volt semmiféle megkülönböztetés de tudomást se veszel róla.
#9 Attól még hogy nem ismerek egy milliárdost se még vannak sokan.
Itt leírtuk páran a cáfolatot, betettem konkrétan a linket amin rajta van milyen módon és hol lehetett már egy éve is kérni az engedélyt a látogatáshoz. De még akkor sem figyelsz oda amikor külön szóltam hogy le van írva.
Mi se mehettünk be anyámhoz csak az utolsó nap amikor elbúcsúzhattunk tőle, de mi is bemehettünk volna ha kérvényezzük és van rá okunk. Nekem sajnos az említett kolléganőmön kívül azóta van egy másik ismerősöm is akinek 2 hónapja érte baleset a férjét és ő is bemehet hozzá rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!