Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi az a "különengedély"...

Mi az a "különengedély" amivel Kóbor János felesége minden nap bent ülhetett vele az ágya mellett a teljes látogatási tilalom ellenére? Ki adja ezt ki?

Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 14:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy beengedik az embereket! A saját környezetemben két ember is ment el úgy, hogy már hetek óta látogathatatlanul halt meg! Ezenkívül ömlenek a gyászoló posztok a fészbukon a családoktól folyamatosan és mindenhol sírnak, hogy sosem mehettek be, nem tudott már telefonálni sem a hozzátartozó és úgy halt meg, hogy még búcsúzni sem tudtak! Az megy ritkaságszámba aki arról számol be, hogy legalább elbúcsúzni behívták őket mert tudták, hogy közel a vég, ilyen van pár. Pontosan ezért tettem fel a kérdést mert nem igaz, hogy ez általános gyakorlat sőt az ellenkezője a gyakorlat! De ha van valami lehetőség törvényesen, hogy minden nap bent lehetssen egy ember akkor azt tudja meg mindenki, ugyanúgy jár mindenkinek az összes állampolgárnak.
2021. dec. 11. 15:14
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

#11 Betettem neked a linket ahol ott van hogyan kell engedélyt kérni.

Leírtam konkrétan két ismerősömet akik bejárhattak ilyen engedéllyel - az egyik programozó a másik mérnök. Azt is leírtam neked hogy mi se mehettünk be az anyánkhoz mert nem is kérvényeztük előtte.

Te meg erőlteted a hülyeségedet.

Van legális módja annak, hogy egyes esetekben kérvényezni lehessen a kovidos beteg látogatását is. Nem fogják mindenkinek megengedni, de ettől még amit ki akartál hozni, hogy itt valami különleges elbírálás alá esett a feleség csak mert a Kóborról van szó, az egy hazugság.

2021. dec. 11. 15:22
 13/22 A kérdező kommentje:
12. Láttam a linket és nagyon hasznos. De abban nincs igazad, hogy ezt alkalmazzák. Kifejezetten titkolják, hogy ne vegyék igénybe az emberek. A látogatás teljes tilalma miatt könyörgő hozzátartozóknak szerinted miért felejtik el említeni ezt a lehetőséget az intézmények ha létezik??? Szándékosan hidd el nem azért mert ők sem tudnak róla akkor ezek szerint. Ha te tudtál erről akkor az egészségügyiseknek is tudnia kellene és értesíteni róla a hozzátartozókat nem elhajtani őket elhitetve, hogy ilyesmi nincs.
2021. dec. 11. 15:28
 14/22 anonim ***** válasza:

Most megfejeled a hülyeségedet ostobasággal?

Mi az kifejezetten titkolják? Ott van a kórház honlapján. Szerinted én hogy találtam meg és honnan tudok róla? Rákerestem és ennyi!

Neked a buszmenetrend is titkos nyilván mert nem mennek oda hozzád hogy elmondják utazhatsz busszal Bajáról Pécsre.

2021. dec. 11. 16:10
 15/22 A kérdező kommentje:
Pontosan te fejeled meg a hülyeségedet ostobasággal is. Ha valaki nem tud valaminek a létezhetőségéről akkor azt sem fogja tudni nyilván, hogy arra amiről nem tud rá kellene/lehetne keresnie. Gondolkodj már ne csak hisztizz!
2021. dec. 11. 16:46
 16/22 A kérdező kommentje:
Ja és pláne akkor nem fogja feltételezni, hogy van itt valami amiről tudnia kellene de nem tud ha az egészségügyi dolgozók ennyire mélyen hallgatnak róla pedig feltételezhetjük, hogy csak szólnának ennek a valaminek a létezéséről ha létezne. Konkrétan te itt azért hisztizel, hogy az emberek nem rendelkeznek parafenomén képességekkel.
2021. dec. 11. 16:49
 17/22 anonim ***** válasza:

Kitaláltad hogy csakis azért mehetett be Kóborhoz a felesége mert kivételeztek vele.

Bebizonyítottam neked hogy ez nem igaz. Azzal jöttél erre hogy eltitkolták, ezt is bebizonyítottam, hogy nem igaz. Nyilvános információ, bárki hozzáférhet.

Most kitalálod hogy de direkt eltitkolják az emberek elől a kórházakban.

Nem teszik. Csak ha nem kérdezi valaki akkor nem mondják el, éppen úgy ahogy ha nem kérdezed meg akkor azt sem mondják el, hogy bevihetsz a betegnek csomagot látogatási tilalom alatt is.

Szerintem hagyd abba!

2021. dec. 11. 17:16
 18/22 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te hagyd abba, végtelen a rosszindulatod. Hülyének nézed az embereket akik nem tudják, hogy létezik egy bizonyos lehetőség de te őket okolod, hogy nem keresnek rá arra amiről nem is tudják, hogy rá lehetne keresni. A kórházi dolgozóknál meg röhejes módon éppenhogy megfordítod visszájára az egészet. Őnáluk meg éppen azért nem probléma a számodra, hogy elfelejtik említeni a könyörgő hozzátartozóknak, hogy ja amúgy van egy ilyen lehehetőség mert a hozzátartozó aki nem is tudja, hogy létezik valami amit meg lehetne kérdezni, az nem kérdezi meg. Súlyos egy eset vagy komolyan mondom.
2021. dec. 11. 17:32
 19/22 anonim ***** válasza:

#18 Most már tényleg nem tudom direkt vagy hülye vagy ez adottságod.

Kiírtál egy ostoba hergelő hazug kérdést és a végén megpróbálod beadni egy másik ostoba hergelő hazugsággal hogy az a rossz aki megírta neked rögtön hogy hazudsz és rosszindulatú vagy mert nem igaz amit a kérdésben kiírtál.

TE vagy az aki rosszindulatú vagy, TE írtál ki egy kamu hazugságot és TE akartad beállítani úgy ezt az esetet mintha valami egyedi kiváltság lenne.

Fejezd be! Nevetséges vagy.

2021. dec. 11. 17:58
 20/22 A kérdező kommentje:

Itt csak te vagy a nevetséges, bárki látja aki elolvassa a kettőnk hozzászólásait. Ráadásul ismételgeted, hogy hazudok, hergelek Kóborékkal vagy ő ellenük nem is értem, miért vagy ilyen rosszindulatú?? A kérdésen kívül egy szót nem írtam Kóborékról. Az ő különengedélyükről lehetett olvasni és így tudomást szerezni a létezéséről ennyi, én mást nem is írtam róluk.

[link]

Fejezd be a butaságodat, semmi értelme tényleg kizárólag csak ezt az érthetetlen céltalan rosszindulatodat csillogtatod hozzászólásról hozzászólásra.

2021. dec. 11. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!