Mi az a "különengedély" amivel Kóbor János felesége minden nap bent ülhetett vele az ágya mellett a teljes látogatási tilalom ellenére? Ki adja ezt ki?
#11 Betettem neked a linket ahol ott van hogyan kell engedélyt kérni.
Leírtam konkrétan két ismerősömet akik bejárhattak ilyen engedéllyel - az egyik programozó a másik mérnök. Azt is leírtam neked hogy mi se mehettünk be az anyánkhoz mert nem is kérvényeztük előtte.
Te meg erőlteted a hülyeségedet.
Van legális módja annak, hogy egyes esetekben kérvényezni lehessen a kovidos beteg látogatását is. Nem fogják mindenkinek megengedni, de ettől még amit ki akartál hozni, hogy itt valami különleges elbírálás alá esett a feleség csak mert a Kóborról van szó, az egy hazugság.
Most megfejeled a hülyeségedet ostobasággal?
Mi az kifejezetten titkolják? Ott van a kórház honlapján. Szerinted én hogy találtam meg és honnan tudok róla? Rákerestem és ennyi!
Neked a buszmenetrend is titkos nyilván mert nem mennek oda hozzád hogy elmondják utazhatsz busszal Bajáról Pécsre.
Kitaláltad hogy csakis azért mehetett be Kóborhoz a felesége mert kivételeztek vele.
Bebizonyítottam neked hogy ez nem igaz. Azzal jöttél erre hogy eltitkolták, ezt is bebizonyítottam, hogy nem igaz. Nyilvános információ, bárki hozzáférhet.
Most kitalálod hogy de direkt eltitkolják az emberek elől a kórházakban.
Nem teszik. Csak ha nem kérdezi valaki akkor nem mondják el, éppen úgy ahogy ha nem kérdezed meg akkor azt sem mondják el, hogy bevihetsz a betegnek csomagot látogatási tilalom alatt is.
Szerintem hagyd abba!
#18 Most már tényleg nem tudom direkt vagy hülye vagy ez adottságod.
Kiírtál egy ostoba hergelő hazug kérdést és a végén megpróbálod beadni egy másik ostoba hergelő hazugsággal hogy az a rossz aki megírta neked rögtön hogy hazudsz és rosszindulatú vagy mert nem igaz amit a kérdésben kiírtál.
TE vagy az aki rosszindulatú vagy, TE írtál ki egy kamu hazugságot és TE akartad beállítani úgy ezt az esetet mintha valami egyedi kiváltság lenne.
Fejezd be! Nevetséges vagy.
Itt csak te vagy a nevetséges, bárki látja aki elolvassa a kettőnk hozzászólásait. Ráadásul ismételgeted, hogy hazudok, hergelek Kóborékkal vagy ő ellenük nem is értem, miért vagy ilyen rosszindulatú?? A kérdésen kívül egy szót nem írtam Kóborékról. Az ő különengedélyükről lehetett olvasni és így tudomást szerezni a létezéséről ennyi, én mást nem is írtam róluk.
Fejezd be a butaságodat, semmi értelme tényleg kizárólag csak ezt az érthetetlen céltalan rosszindulatodat csillogtatod hozzászólásról hozzászólásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!