Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az milyen hogy maradt még...

Az milyen hogy maradt még szabim, amit kiírnak mintha kivettem volna, de kiadni a valóságban nem tudják? Ez mi?

Figyelt kérdés

A szabit dec 31-ig ki kell adni, de a forgalom miatt nem tudják kiadni. Ezért papíron kiírják mintha kivettem volna, de ugyanúgy menni kell.. És még plusz pénzt se kapok mert ha adott napon szabin vagyok és be is meygek akkor dupla lóvé járna.

Ez mi????

2021. dec. 10. 11:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Be nem tenném a lábam ilyen munkahelyre. :D
2021. dec. 10. 11:46
 2/12 A kérdező kommentje:

És amikor beteszed a lábad előre tudod tán hogy lesz? Jósgömböd van?

Hm?

2021. dec. 10. 11:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem, ha egy ilyen helyzettel állítanának szembe.
2021. dec. 10. 11:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem törvényes. Ha szabid kiírják, akkor ne menj be. Mit tudénak csinálni, hisz szabin vagy? Vagy egyezz meg velük, ha már kifizetni nam aakrják, akkor adják ki januárban.
2021. dec. 10. 12:04
 5/12 anonim ***** válasza:
15%

"Mit tudénak csinálni, hisz szabin vagy? "

Páros lábbal kirúgni akármilyen (persze papíron más...) indokkal. Szálljunk le a földre.

2021. dec. 10. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Átb...tak.Lépj le onnan.
2021. dec. 10. 12:08
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
Egyszerű, ne menj be. Nem tud mit tenni, hisz igazolatlan nem lehet a szabadság, ha kirúg, akkora pert lehet a nyakukba varrni, hogy belezöldülnek... Ha ők nem játszanak a szabályok szerint, neked sem kell.
2021. dec. 10. 12:08
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

"hisz igazolatlan nem lehet a szabadság,"

De naivak vagyunk. A szabi folyamatában is felfüggeszthető visszavonható. Nem megy be, és elrendelik a szabiról visszarendelést és csá. ÉS ha arra se megy be, akkor full jogszerűen és támadhatatlanul rúgják ki.

Ez van. nem a nyúl viszi a puskát.

2021. dec. 10. 12:14
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

" Ha ők nem játszanak a szabályok szerint, neked sem kell."

csak a cégnek nem érvágás 1 melós elvesztése mert van még 100 másik... de a melósnak így karácsonykor nagy érvágás az 1 szem állás elvesztése. ennyi.

2021. dec. 10. 12:18
 10/12 anonim ***** válasza:
96%
Januárban vedd ki azokat a napokat, de ne írjátok ki, és helyrebillen az egyensúly.
2021. dec. 10. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!