Annak hogy az ilyen oldalak háztartási eszközöket lánc fűrészt 60% os leárazással meg garanciával árulnak mikor a valóságba van hogy nem is az van a dobozba amit rendelünk ki sem cserélik és használt működésképtelen kínai vackokat adnak el mi az oka?
Nagyon sokan panaszkodnak szinte úgy működnek mint egy bűnszervezet még is évek óta szárnyalnak sokan akarják elcsípni őket még sem lehet! Mi az oka hogy így le nézik és át basszák az embereket büntetlenül? Van ennek köze a kommunizmushoz vagy egyáltalán politikai ideológiáknak lehet köze szerepe ebbe? Mer én olvastam olyat hogy az gyűrűzik ide befele Kínából vagy mi? Hogy van ez a dolog?
Így jár az, aki irreálisan olcsó helyekről rendel és komolyan azt hiszi, hogy valami mágia kapcsán ő majd negyedannyiért kap egy eredeti terméket, mint mások.
Ha olyan sokan akarják elcsípni őket, akkor gondolom számtalan feljelentés történt már ellenük és a nyomozások zajlanak. Vagy netán mégsem és mindenki csak online dühöng?
Kaptam egy ilyen választ:
"Gardenfield - na a benzinesükről megvan a vélemányem.
Bátyám vett egyet, aztán egy telet sem bírt ki (pedig csak a saját fűtéséhez való tüzifa mennyiséget vágta vele)
Aztán vett egy másik nóném kínait másonnan, és láss csodát! Ugyanaz van a burkolat alatt, csak más van ráírva."
Meg ugye amit a hoxán olvastam!
Ennek lehet köze politikai ideológiákhoz a rendszerben hogy terjed befele? Pl a kommunizmushoz szal hogy így lekezelik az embereket a népet?
Mit nem értesz azon, hogy szar termékeket árulnak olcsón?
Behozzák a vackokat Kínából meg ki tudja honnan, és eladják pár ezer forint haszonnal. Ezt úgy hívják, hogy kereskedés.
Vagy azt nem érted, hogy hogyan kerülhet 14 ezerbe az elektromos láncfűrész? Hát úgy, hogy egy nagy kalap szar. Nyilván olyan alkatrészekből van, amik a második használat után szétesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!