Kaphatok ezért az apróságért valamit?
Figyelt kérdés
Összevesztem apámmal, vele lakok, ezért elmentem otthonról lenyugtatni magam. Intéztem 2 gramm füvet gondoltam elleszek. Már hzafelé mentem, szívtam a jointot, buszmegben voltam és odaszól egy ember hogy ne ott szívjam azt a "szrt". Ideges lettem mert kb 4 ember volt összesen a buszmegben, nem értem kit zavart volna, ezért odamentem és orrbavertem. Azt mondta rendőrt hív, én elmentem onnan. De kaptam idézést. Mi lehet ebből? Piti dolog, ezelőtt semmi nem volt.2021. dec. 8. 18:13
2/9 A kérdező kommentje:
Na miért ?
2021. dec. 8. 18:18
3/9 anonim 

válasza:

Ez jár amiért a valódi soma-t nyomod értelmesebb drogok helyett
4/9 A kérdező kommentje:
Mit?
2021. dec. 8. 18:19
5/9 Adkeizaal 

válasza:

Kurv4 okos lehetsz, ha már van nálad 2 gramm f4szért az utcán szívod? Ennek tetejébe szerinted okos dolog könnyű testi sértést elkövetni 3 szemtanú előtt ;)
7/9 anonim 

válasza:

Miért jó kamu kérdést kiírni? Erre vered a faszodat te szerencsétlen? Szerezz nőt
8/9 anonim 

válasza:

Velem találtad volna szemben magad…
9/9 anonim 

válasza:

Nem túl eletszerű...
Mindenestre garazdaság, testi sertes, meg a buszmegben dohanyzas lenne a minimum, de ha felmerül a gyanú szerintem meghugyoztathatnak, és akkor nem tudom mivan, gondolom elterelés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!