Miért éngem ugráltatnak, ha én vagyok a károsult és betörtek hozzám?
A megyei rendöség az illetékes, a helyiek csak kimennek, ha valami van, meg bejelentéseket vesznek fel, a többi nem az ö munkájuk.
A papírokkal meg úgy van, hogy feltételezték, viszel magaddal minden szükséges igazolást, ha neked nem jut eszedbe, az nem az ö hülyeségük!
Osszuk ezt ketté:
Először is gratulálok a kutyádnak a remek helytállásért!
Másrészről viszont ilyen az eljárásrend. Azt nem gondolhatod komolyan, hogy a rendőr fog minden egyes esethez kirohangálni, kihallgatni. Részben azért, mert mialatt utazgat, mással nem tud foglalkozni. Sokan meg nincsenek. Részben meg azért, mert jegyzőkönyvet csak bent tud felvenni, nyomtatni, stb.
Igen, olykor várni kell, hiába időpontra hívtak. Van más ügyük is, nem csak a tied. Behoznak valakit, menniük kell valahová, húzódik egy kihallgatás, etc.
Oké, hogy te most nagyon kemény voltál a telefonban, de ha nem jelensz meg, kapsz egy idézést. Ha azon sem jelensz meg, eljárás indul ellened folyamatban levő eljárás lefolytatásának akadályozása miatt, elővezetnek, aminek a költsége téged fog terhelni.
Értem én, hogy te marha fontos ember vagy, de a világ nem körülötted forog. Legyen eszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!