Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha írtam valakinek egy emailt,...

Ha írtam valakinek egy emailt, megoszthatom-e azt hogy mit írtam? (Az ő válaszát nem lehet, azt tudom)

Figyelt kérdés

Az érdekel milyen mélységig oszthatom meg amit írtam

Gondolom a legelső emailt, amire még ő nem válaszolt azt megoszthatom. Elég fura lenne ha nem lehetne. Bár javítsatok ki.

Az ő válaszát nem oszthatom meg, ez oké.

Azt megoszthatom-e hogy az ő válaszára én még mit írtam? (Az ő válasza nem látszik)

Nem vagyok jó a fogalmazásban de remélem meg tudtátok érteni mit akarok kérdezni :D

Én: Első email <-- Ezt gondolom lehet

Ő: Válasz <-- Ezt nem lehet

Én Válasz <-- Ez kérdőjel.

2021. dec. 8. 15:05
A kérdező szavazást indított:
Amit csak én írtam, azt meg lehet. (Az ő válaszait nem)
Az ő válaszraira adott én válaszaimat is meg meglehet (Az ő válaszait nem)
Egyáltalán nem lehet semmit megosztani.
6 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

A sajátjaidat megoszthatod, ha nincsenek benne semmilyen személyiségi jogot

ill. adatvédelmi jogot sértö kijelentések vagy infók másokról.

2021. dec. 8. 15:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így lehetetlen megmondani, ha pl egy hivatallal levelezel, szerintem bármit megoszthatsz. Nagy kérdés, hogy

1. Ki írt neked.

2. Miért.

3. Kivel osztod meg

4. És miért.

2021. dec. 8. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez gondolom olyan, mint a nyílt levél. Bármit nem tehetsz közzé, csak olyasmit, amivel nem követsz el becsületsértét vagy rágalmazást. Attól is függ, hogy a címzett, vagy akiről írsz neki, közszereplő-e, mert ez esetben kicsit több kritikát kell tudnia elviselni, mint mások (persze ennek is van egy határa).
2021. dec. 8. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!