Szerintetek a 18 éves fiú iron channel tényleg bűnös vagy valaki próbálja bűnösnek beállítani?
Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 17:59
21/30 anonim 

válasza:

#20 19.vagyok
nagykorú a srác... ennyi idősen már büntethető, de ne őt védjük már, tudta ő, hogy miket művel. Az meg, hogy lőnek-e a munkájának, benne lesz a nyilvántartásban mint szexuális bűnöző (ezt valaki írta is), és ő nem az a típus aki lebukott és legfeljebb a faluban összesúgnak a háta mögött, ország világ ismeri mostmár.
22/30 anonim 

válasza:

Büntethetönek bünterhetö de a kèsöbbi életére nem lesz hatással az amit gyerekként tett. Egyetlen normàlis felnött sem bèlyegez meg senkit azért amit gyerekkènt tett ezért még a börtön is valószínübb minthogy bármilyen munkahelyen ez hártànyt jelentsen neki. Szexuális bünözökènt csak az USA-ban lesz nyilvàntartva. Na de még ha úgy is van akkor legfejebb elmesèli a storyt az állasinterjún aminek utàna is tudnak nèzni ès tudni fogjàk hogy gyerekkènt tette.
23/30 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom a kislány anyja ügyvéd úgyhogy nem hiszem hogy annyiban fogja hagyni
2021. nov. 29. 22:42
24/30 anonim 

válasza:

23 Honnan tudod? Lehet hogy beszèlt volna a gyerek szüleivel és a gyerek szüleitöl várta volna hogy megbüntessèk a gyereket. Pláne hogy a gyereknek valószínüleg ez mèg nagyobb trauma így hogy mindenhol róla beszélnek mint egy áldozatról mikor eredetileg azt hitte hogy tényleg vele foglalkozik a kedvenc videósa. Hiàba van kitakarva az arc ez mind2 gyereknek trauma az elkövetö/mostmár àldozat is hogy mindenki tàmadja) fiúnak és a kislànynak is aki most megalàzva érezheti magàt emiatt. Erröl beszèlt a pszichológus is a Partizàn adásàban.
25/30 A kérdező kommentje:
Ezt mondták egy videóban onnan tudom hogy ez mennyire igaz nem tudom
2021. nov. 29. 22:58
26/30 anonim 

válasza:

Nem azt hogy ügyvèd hanem hogy az kislàny anyja jogi lépèseket tenne ès nem a gyerek szüleivel beszèlne és tölük várná el hogy megbüntessèk a gyereket?
27/30 A kérdező kommentje:
Értem
2021. nov. 29. 23:40
28/30 A kérdező kommentje:
Most néztem meg a Mi hazánk mozgalom videóját elmondásuk szerint Áron nagyon meg szívja ha kiderül hogy Ő tette kémiai kasztrálásban lesz része vagy a vissza eső bűnözőket Szibériába küldik ahonnan vagy visszatér vagy nem ez elég kemény hír. Legalább is nekik ez az ötletük ilyen esetben durva mi ?
2021. dec. 3. 00:07
30/30 anonim 

válasza:

28-as. Mi hazank nem normalis egy párt, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!