Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet ebből bajom a későbbiekben?

Lehet ebből bajom a későbbiekben?

Figyelt kérdés

A héten lezárult a gyermekelhelyezési perem, aminek az értelmében én gyakorlom a kislányom teljes jogú felügyeleti jogát.

Viszont az exem ezt nem fogadta el, a bíróságon is üvöltözött, hogy a gyereknek az anyjával van a helye meg a többi hülyeség.

És akkor átmentem hozzá csütörtökön, hogy elhozzam a kislányomat, de az új férje nyitott ajtót, aki az eltelt egy évben többször életveszélyesen megfenyegetett engem, közölte velem , hogy nekem már nincsen közöm a gyerekemhez stb...és most is emberkedni akart, közölte, hogy nem vihetem a gyerekemet takarodjak.

Én viszont úgy összevertem a palit, hogy elájult. Addig vertem amíg mozgott. Régóta feszült ez bennem ,de a bírósági döntésig nem akartam lépni. A volt feleségem meg jött ott pánikolva, hogy mit tettem és nekem akart jönni, de velem volt két nagyon régi munkatársam akik lefogták.

Bementem a lakásba megöleltem a gyerekemet, összepakoltam a kislányom cuccait, majd eljöttünk, miközben az exem visított mint egy sakál.

Pénteken kijött a rendőrség hozzám, de megmutattam nekik a bírósági ítéletet, amit megköszöntek majd elmentek.

Tehet még valamit ez a gonosz nő ellenünk? Mert szerintem el fogja rabolni az iskolából jövő héten.

Én Pénteken már beszéltem a tanáraival és egyértelműen leszögeztem, hogy nem adhatják ki neki a gyerekemet.

2021. nov. 27. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"Én viszont úgy összevertem a palit, hogy elájult. Addig vertem amíg mozgott"

Ebből lehet bajod. Ha szerencséd van, csak könnyű testi sértés, ha nincs, akkor súlyos. Ha a volt párod újraindítja a gyermekelhelyezési pert, ott lesz nálad a nem is kicsi fekete pont és ha mondjuk a nyakadba varrnak egy jogerős felfüggesztett szabadságvesztést, akkor már biztos, hogy nem neked ítélik a gyereket. Bár az exed se lehet kispályás: ma Magyarországon nagyon nagy k***ának kell lenni ahhoz, hogy ne anya kapja a gyereket.

Csak azt nem értem, hogy idegbetegeknek miért kell még purgyé is, mikor bőven elég lenne nekik a saját betegségük.

2021. nov. 27. 22:44
 2/10 árokpart ***** válasza:
63%
Lehet ám nem is akármekkora.
2021. nov. 27. 22:50
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem kell hozzá k úrvának lenni. Csak el kell érni, ki kell harcolni hogy igazságügyi pszichiáter hallgassa meg a gyereket az anyukát és engem.

Mert ez döntött.

2021. nov. 27. 22:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagy kérdés, hogy a verésre rá tudod-e húzni az önvédelmet. Ezen sok minden múlhat.
2021. nov. 27. 22:51
 5/10 árokpart ***** válasza:
21%
Kérdező! Ne viccelj már ennél sokkal kisebb dolgok miatt törték rá már az ajtót az emberekre éjjel a rendőrök.
2021. nov. 27. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5: árokpart, ébredj fel, voltak már nála, nem törtek rá semmit.
2021. nov. 27. 22:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Akkor tisztázzuk. Nem a verés miatt jöttek ki a rendőrök, hanem gyermekrablás miatt lettem feljelentve. Ami vicc kategória mivel enyém a teljes felügyeleti jog. Az exem palija meg pontosan tudja, hogy az egész családját megbüntetném ha fel merne jeleneti engem a verés miatt, így a verésből nem is lett feljelentés.

Nekem most az a fontos, hogy ne tudja a nő elrabolni a gyerekemet.

2021. nov. 27. 22:58
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk én a gyereket sajnálom leginkább az egész történetből.
2021. nov. 27. 23:29
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem kell sajnálnod mert most végre szeretve lesz és valóban törődve lesz vele.

És a nevelése nem abban fog kimerülni, hogy kapsz enni inni meg kapsz ruhát és itt a telefon játsszál.

Hanem velem tud beszélgetni, tud edzésre járni, elmegyünk játszótérre ahova soha nem vitte az anyja.

Lesz kistesója mert a barátnőm terhes és aki szereti őt.

Lesz igazi élete és családja velünk, akik mindennél jobban szeretjük őt.

2021. nov. 27. 23:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy elveszik tőled azt a gyereket, szerencsétlen kölyök
2021. nov. 28. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!