Lehet ebből bajom a későbbiekben?
A héten lezárult a gyermekelhelyezési perem, aminek az értelmében én gyakorlom a kislányom teljes jogú felügyeleti jogát.
Viszont az exem ezt nem fogadta el, a bíróságon is üvöltözött, hogy a gyereknek az anyjával van a helye meg a többi hülyeség.
És akkor átmentem hozzá csütörtökön, hogy elhozzam a kislányomat, de az új férje nyitott ajtót, aki az eltelt egy évben többször életveszélyesen megfenyegetett engem, közölte velem , hogy nekem már nincsen közöm a gyerekemhez stb...és most is emberkedni akart, közölte, hogy nem vihetem a gyerekemet takarodjak.
Én viszont úgy összevertem a palit, hogy elájult. Addig vertem amíg mozgott. Régóta feszült ez bennem ,de a bírósági döntésig nem akartam lépni. A volt feleségem meg jött ott pánikolva, hogy mit tettem és nekem akart jönni, de velem volt két nagyon régi munkatársam akik lefogták.
Bementem a lakásba megöleltem a gyerekemet, összepakoltam a kislányom cuccait, majd eljöttünk, miközben az exem visított mint egy sakál.
Pénteken kijött a rendőrség hozzám, de megmutattam nekik a bírósági ítéletet, amit megköszöntek majd elmentek.
Tehet még valamit ez a gonosz nő ellenünk? Mert szerintem el fogja rabolni az iskolából jövő héten.
Én Pénteken már beszéltem a tanáraival és egyértelműen leszögeztem, hogy nem adhatják ki neki a gyerekemet.
"Én viszont úgy összevertem a palit, hogy elájult. Addig vertem amíg mozgott"
Ebből lehet bajod. Ha szerencséd van, csak könnyű testi sértés, ha nincs, akkor súlyos. Ha a volt párod újraindítja a gyermekelhelyezési pert, ott lesz nálad a nem is kicsi fekete pont és ha mondjuk a nyakadba varrnak egy jogerős felfüggesztett szabadságvesztést, akkor már biztos, hogy nem neked ítélik a gyereket. Bár az exed se lehet kispályás: ma Magyarországon nagyon nagy k***ának kell lenni ahhoz, hogy ne anya kapja a gyereket.
Csak azt nem értem, hogy idegbetegeknek miért kell még purgyé is, mikor bőven elég lenne nekik a saját betegségük.
Nem kell hozzá k úrvának lenni. Csak el kell érni, ki kell harcolni hogy igazságügyi pszichiáter hallgassa meg a gyereket az anyukát és engem.
Mert ez döntött.
Akkor tisztázzuk. Nem a verés miatt jöttek ki a rendőrök, hanem gyermekrablás miatt lettem feljelentve. Ami vicc kategória mivel enyém a teljes felügyeleti jog. Az exem palija meg pontosan tudja, hogy az egész családját megbüntetném ha fel merne jeleneti engem a verés miatt, így a verésből nem is lett feljelentés.
Nekem most az a fontos, hogy ne tudja a nő elrabolni a gyerekemet.
Nem kell sajnálnod mert most végre szeretve lesz és valóban törődve lesz vele.
És a nevelése nem abban fog kimerülni, hogy kapsz enni inni meg kapsz ruhát és itt a telefon játsszál.
Hanem velem tud beszélgetni, tud edzésre járni, elmegyünk játszótérre ahova soha nem vitte az anyja.
Lesz kistesója mert a barátnőm terhes és aki szereti őt.
Lesz igazi élete és családja velünk, akik mindennél jobban szeretjük őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!