2/24 anonim válasza:
Amíg a kutyákat, macskákat, galambokat nem oltják be COVID ellen, addig semmi értelme.
3/24 anonim válasza:
Két rendőrbácsi lefogja és beviszik az oltópontra, ahol végül egy hatalmas tűt böknek a hátsójukba.
4/24 anonim válasza:
Kijárási tilalom lesz, amíg nem oltanak. Nincs munka, nincs pénz, kikapcsolják az áramot is. Így azért hamar megtörik az ember és könyörög a sátán bélyege után 😊
5/24 anonim válasza:
#4 Őszintén szerintem elég ha a wifit korlátoznák, egyesek rohannának is a közeli erdőbe felkötni magukat...
6/24 A kérdező kommentje:
Tudod 4-es , lesz munkám. Elég sok adód fizetek, szóval ez csak bevétel kiesés lesz , hosszú távon!!!! Kijárási tilalom?????
Dolgozni mehetsz!!!!!!:))))) Vásárolni is, csak vedd fel a maszkot!!!!! Vicc az egész!!!!!
2021. nov. 22. 15:14
7/24 anonim válasza:
El kell venni az oltatlantól az internetet majd akkor fellázadnak mint a sok bohóc a filléres netadó ellen!
8/24 anonim válasza:
#7 És akkor hol lázadnának? A sok fotelhuszár?😂😂😂
9/24 anonim válasza:
"#4 Őszintén szerintem elég ha a wifit korlátoznák, egyesek rohannának is a közeli erdőbe felkötni magukat..."
Kétlem. Ahhoz ki kell menned. Kijárási korlátozások mellett nem lehet
10/24 anonim válasza:
Szerintem lassan attól kezdjenek el félni, hogy a sok fszságra mi lesz az oltatlanok lépése! Bárhogy próbálja a média elhitetni, hogy az oltást pártolók vannak többen, ez nem igaz! A többség mi vagyunk, akik nem álltak be a csordába, és tudják, hogy van félnivalójuk, ezért a sok riogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!