Egy rágalmazós rendőrségi feljelentésnek mi a menete? Milyen lépések vannak benne? Hogy zajlik egy ilyen?
Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 19:49
1/14 anonim válasza:
szerintem nem érdemes belemenni.. annyira "jól" zajlik minden ilyen
üdv Magyarországon :)
2/14 A kérdező kommentje:
Jó, de ha belemegyek, akkor hogy zajlik ez, vagy hogy kéne ennek zajlania?
2020. aug. 19. 20:00
3/14 anonim válasza:
Feljelentést teszel XY ellen hogy rágalmazott, kérdeznek pár dolgot arra felelj és kész, a többit majd mondják.
4/14 A kérdező kommentje:
Egy ilyen feljelentés esetén van lehetőség arra, hogy visszavonjam a feljelentést? Vagy ha feljelentettem valakit, akkor az onnantól kezdve visszavonhatatlan?
2020. aug. 19. 20:19
5/14 anonim válasza:
Vissza lehet vonni. Viszont nem nagyon látom értelmét, ha utána vissza akarja vonni az illető.
6/14 anonim válasza:
neked nincs jobb dolgod úgy látom, minek gyártanál felesleges gondot és munkát másoknak? :D
7/14 anonim válasza:
Ha előre tudod hogy vissza fogod vonni, akkor minek teszel feljelentést? Nem értem......
8/14 anonim válasza:
Menjél more haza magadnak, aztán ásd fel a kertet a hülyeség helyett, mindenki jobban jár
9/14 A kérdező kommentje:
Szeretném körbejárni minél jobban ezt a témát, mielőtt feljelentést teszek, mert lehet, hogy nem éri meg feljelentést tenni.
2020. aug. 19. 20:34
10/14 anonim válasza:
Szinte biztos lehetsz benne, hogy nem éri meg feljelentgetni a másikat. Csak magadnak csinálsz több gondot. Ha vágysz egy évekig húzódó szaros huzavona történetre és van annyi pénzed, hogy az ügyvédre költsd akkor hajrá. De kérlek mondd, hogy nem a szomszédot akarod felnyomni, mert elküldött a búsp *csába vagy valami hasonló jelentéktelen dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!