Érdemes feljelentést tenni ha megfenyegettek azzal hogy megölnek? Mi ennek a menete?
Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 15:37
1/5 anonim válasza:
Érdemesebb egy stukkert venned...a sündőrök ilyesmivel nem foglalkoznak.
2/5 anonim válasza:
Érdemesebb önvédelmi eszközt venned.
A magyar büntetőjog szar illetve rendőrség egy kontár , semmit nem érő szervezet.
Azért fizetjük őket az adónkból hogy megvédjenek és nem azért hogy csal üljenek a hájas fenekükön.
Vagy hogyha nem is működik jól a rendőrség vagy nem tud akkor legalább engedélyezzék hogy meglehessen ölni azt aki a telkünkre merészkedik illetéktelenül azaz a betörőket.
Hülye európai törvények.
3/5 anonim válasza:
Az illető törvényt sértett, de a gyakorlatban (ha nem voltak tanúk) ezt nem lehet bizonyítani. (Ja, és a stukkernél rosszabb ötlet nem jut eszembe.)
4/5 anonim válasza:
Szerintem érdemes feljelentést tenni(ha komoly) ha megöléssel fenyegettek,még akkor is ha csak egy jegyzőkönyv készül róla de ügy nem lesz belőle! Az előző hozzászólók már megírták az önvédelmi fegyvert,én is csak ezt tudom javasolni neked.Bármi történhet alapon és ha rá leszel kényszerítve,hogy önvédelmi alapon megvédd magad (családod)akkor a leirat is igazol téged,amennyiben a törvény előtt kell felelned!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
hát kábé 15-20 ember előtt tette ezt az illető szóval tanukkal nem lenne probléma...
Önvédelmi fegyver? Hmmm...
Érdekes de lehet azért a biztonság kedvéért lesz nálam valami
2012. nov. 24. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!