Ezert hany ev borton jar?
Figyelt kérdés
Nem kritikakat kerek meg beszolasokat. Az utcajukban laktam es a fiatalabbik osztaly tarsam volt. Ledobbenve olvastam hogy mi tortent.
2021. nov. 14. 11:29
1/11 anonim 

válasza:

Ööö, és min döbbentél le? Mit hittél, hogy miből élnek?
amúgy semmit sem fognak kapni, nyugoggyále
2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hiszen mar 4eve elkoltoztem onnan.
2021. nov. 14. 11:41
3/11 anonim 

válasza:

"A 2013. július 1-jétől hatályos szabályozás szerint „Aki prostitúciót folytató személlyel egészben vagy részben kitartatja magát, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
5/11 anonim 

válasza:

Ne aggódj, az ilyeneknek vannak ,,embereik" a rendőrségen meg ügyészségen, majd előrántanak valami jogszabályt amivel bevédhetik Őket...
6/11 anonim 

válasza:

A más bűncselekmény a lényeg. 99 százalék, hogy a nők nem fognak ellenük vallani, mivel az állam nem tud, nem akar nekik védelmet biztosítani.
7/11 anonim válasza:
Hadjuk már ilyen kérdést kiírni.
Mindenki tudja Kitti vagy.
És ne felj remélem jó sokáig nem fog onnan kijönni egyik se.
Felcsináltattad magad vele,( persze ha az övé)most meg nem tudod eltartani a kölyködet.
Aki ilyennel foglalkozik,kereskedik,meg is érdemli a sorsát. Büdös a ket kezű munka. Téged meg aztán nem is véleményezlek.
10/11 A kérdező kommentje:
Ugy rudom az egyik csaj dobta fel oket.
2021. nov. 14. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!