Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nők, az eroszakos vagy nemi...

Nők, az eroszakos vagy nemi zaklato ferfikat ti mivel buntetnetek? Borton, felfuggesztett, nyilvanossagrahozas, penzbuntetes, kasztralas, egyeb?

Figyelt kérdés
2020. szept. 3. 08:03
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
45%

Börtön, és soha többé ne engedjék ki őket, hogy soha többé ne tudjanak senkit se bántani. A legjobb a halálbüntetés lenne, de az már nincs nálunk.

A börtönben meg talán akad pár 'kedves' rabtárs, akivel átélhetik azt, amit ők tettek a nőkkel.

2020. szept. 3. 08:32
 2/38 anonim ***** válasza:
41%
Első alkalomnál súlyos péznbüntetés, többszörös visszaesőknél kasztrálás.
2020. szept. 3. 08:33
 3/38 anonim ***** válasza:
14%
Sokan szerelemmel büntetnék, ugyanis a legtöbb nő az erőszakos szexet kívánja: folytogatás, lenyomás, csapkodás. Régebben azt hittem hogy ez csak bizonyos nők kedvelik, de az a ritka, aki ezt nem kívánja.
2020. szept. 3. 08:35
 4/38 anonim ***** válasza:
69%
Nyilvános kasztrálás rozsdás ollóval. Egy pitiáner zsebtolvajt vissza lehet vezetni a társadalomba, de egy erőszakolóból már sosem lesz ember, ahogy a gyilkosokból sem.
2020. szept. 3. 18:06
 5/38 anonim ***** válasza:
42%

Férfi vagyok, de nem szeretem az ilyen megnyilvánulást (erőszakos férfi), így én a következőt találtam ki:

Egy élet-halál Mortal Combat küzdelem egy küzdőtéren, ahol egy igazán, a küzdősportok világában jártas nő lerendezné az illetőt. Modernkori hóhérság? Nem tudom, de talán fogat-fogért elv szerint megtapasztalhatná az illető, hogy az erőszak milyen fájdalmas tud lenni.

2020. szept. 7. 09:56
 6/38 anonim ***** válasza:
64%
Börtön és pénzbüntetés. A börtön egyértelmű, a pénzbírságot pedig hosszú évekig fizetné (a jövedelmével arányosan), melyet az erőszak áldozataival foglalkozó szervezetek kapnának.
2020. szept. 7. 12:43
 7/38 anonim ***** válasza:
88%

5-ös. Először is Mortal Kombat, "K"-val, ha szabad lesz kérni :)

Másodszor: tetszik az ötlet, csak van vele egy kis problémám. Ez működhet a kis cingár szociopatákkal szemben, de hogy bünteted a nemi erőszakot elkövető két ajtós, 140 kilós, kopasz, tetovált, félbűnöző kidóbó-alaktú elkövetőt? Ráküldesz 4-5 hóhérasszonyt egyszerre... az első háromnak ugyan kitekeri a nyakát, de majd a negyedik el fogja tudni intézni..

A "fogat-fogért elv", azaz a Talio-elv éppen ezért idejét múlt, korszerűtlen. A Talio elv azt mondja ki, ha kivered a szemem, akkor én is kiverhetem a tiédet. Ebben az esetben a megerőszakolt nő jogosult lenne visszaerőszakolni az erőszaktevőt. Ami ugye abszurd. Az általad leírtak nem a Talio elv szerint büntetik az elkövetőt, hiszen erőszaktevésért, verés/halál jár.

Olvasva a kommentelők vérszomját, én nagyon örülök, hogy a 21. században már nem feldühödött tömegek lincselnek embereket.

2020. szept. 7. 14:59
 8/38 anonim válasza:
32%
Börtön
2020. szept. 7. 20:23
 9/38 anonim ***** válasza:
33%

Osszevarrnam a szajat miutan a sajat herejet beletomtem.

A szemeit kifeszitenem es vegignezetnem vele ahogy egy vekony fureszlappal levagom a.labujjait, azokat az orraba dugnam, mjd levennem a koponyatetejet majd korhazba kuldenem.hogy mentsek meg az eletet es ezekkel.kelljen elni majd bortonbe kuldenem egy csomo kancigannyal egy zarkaba

2020. szept. 8. 00:09
 10/38 anonim ***** válasza:
55%
Azért nagyon nem mindegy, hogy milyen erőszakról milyen szexuális zaklatásról van szó. Szexuális zaklatás lehet verbális is, vagy egy fenékre csapás, erőszakos egy pofon. Na azért nehogy már ilyesmiért ténylegesen letöltendő életfogytig járjon.
2020. szept. 8. 13:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!