Nők, az eroszakos vagy nemi zaklato ferfikat ti mivel buntetnetek? Borton, felfuggesztett, nyilvanossagrahozas, penzbuntetes, kasztralas, egyeb?
Börtön, és soha többé ne engedjék ki őket, hogy soha többé ne tudjanak senkit se bántani. A legjobb a halálbüntetés lenne, de az már nincs nálunk.
A börtönben meg talán akad pár 'kedves' rabtárs, akivel átélhetik azt, amit ők tettek a nőkkel.
Férfi vagyok, de nem szeretem az ilyen megnyilvánulást (erőszakos férfi), így én a következőt találtam ki:
Egy élet-halál Mortal Combat küzdelem egy küzdőtéren, ahol egy igazán, a küzdősportok világában jártas nő lerendezné az illetőt. Modernkori hóhérság? Nem tudom, de talán fogat-fogért elv szerint megtapasztalhatná az illető, hogy az erőszak milyen fájdalmas tud lenni.
5-ös. Először is Mortal Kombat, "K"-val, ha szabad lesz kérni :)
Másodszor: tetszik az ötlet, csak van vele egy kis problémám. Ez működhet a kis cingár szociopatákkal szemben, de hogy bünteted a nemi erőszakot elkövető két ajtós, 140 kilós, kopasz, tetovált, félbűnöző kidóbó-alaktú elkövetőt? Ráküldesz 4-5 hóhérasszonyt egyszerre... az első háromnak ugyan kitekeri a nyakát, de majd a negyedik el fogja tudni intézni..
A "fogat-fogért elv", azaz a Talio-elv éppen ezért idejét múlt, korszerűtlen. A Talio elv azt mondja ki, ha kivered a szemem, akkor én is kiverhetem a tiédet. Ebben az esetben a megerőszakolt nő jogosult lenne visszaerőszakolni az erőszaktevőt. Ami ugye abszurd. Az általad leírtak nem a Talio elv szerint büntetik az elkövetőt, hiszen erőszaktevésért, verés/halál jár.
Olvasva a kommentelők vérszomját, én nagyon örülök, hogy a 21. században már nem feldühödött tömegek lincselnek embereket.
Osszevarrnam a szajat miutan a sajat herejet beletomtem.
A szemeit kifeszitenem es vegignezetnem vele ahogy egy vekony fureszlappal levagom a.labujjait, azokat az orraba dugnam, mjd levennem a koponyatetejet majd korhazba kuldenem.hogy mentsek meg az eletet es ezekkel.kelljen elni majd bortonbe kuldenem egy csomo kancigannyal egy zarkaba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!