Nők, az eroszakos vagy nemi zaklato ferfikat ti mivel buntetnetek? Borton, felfuggesztett, nyilvanossagrahozas, penzbuntetes, kasztralas, egyeb?
A súlyosságtól függően akármivel. De a nyilvánosságra hozás első lépésként, az biztos. Állandó felügyelet, örök életre, ha rábizonyított.
A későbbi megelőzés a legfontosabb.
7#: igazad van, elfogadom az észrevételedet: Mortal Kombat.
„két ajtós, 140 kilós, kopasz, tetovált, félbűnöző kidóbó-alaktú elkövető”: az ilyen személyek nem a gyorsaságukról híresek, így egy cingár, de sportos testalkatú, gyors mozgású, hajlékony lábú nő szerintem a taktikásságával, gyorsaságával le tudná alázni az ellenfelét.
„Talio-elv”: igazad van, köszönöm az észrevételt:).
#14 így egy cingár, de sportos testalkatú, gyors mozgású, hajlékony lábú nő szerintem a taktikásságával, gyorsaságával le tudná alázni az ellenfelét.
Ez nem így mukodik.
Egyszer elkapja szegeny not es kitekeri kezet,labat.
A masik, higy ezek a dozergepek nem feltetlen lassuak am.
Tapasztalatbol mondom. Mar lattam ilyet, es olyan gyorsan b4szta ki a ket c tipusu kezebol a kest,hogy el se hittem elsore.
Ez sajnos nem igy megy...
#15 vagyok
Hozzateszem,pont ket veterannal volt dolga annak a nagy az oriasnak,szoval nem ilyen tapasztalatlan lurkokrol van eppen szo.
2-es, 4-es illetve 6-os válaszolók MEGLÁTÁSAI/ÖTLETEI NAGYON JÓK!
Ezen kívül KÉNYSZERVALLÁSOS ÉLETMÓD valamint BENYUGTATÓZÁS INJEKCIÓK FORMÁJÁBAN - ez felérne olyan szintű sokkhatással, mintha a 9-es válaszolónak adnék igazat...
Nyilvános adatbázisba való feltöltés.
Véglegesen.
9 es nagyon jo!
Miett horror? Akit erint a eroszak az szted h eli meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!