Sajnos munkahellyel egyikünk sem rendelkezik. Ebben az esetben kötelesek e a mamámék eltartani? Az esetleges örökség az hogyan fog zajlani? Én 26 a testvérem 21 évesek vagyunk.
" A munkaügyi központ sem tud munkát ajánlani. A pályázatainkra rendszerint válaszokat nem kapunk."
Itt a listában vannak állások ingyenes szállással is. Rá kell kattintani, és elolvasni a leírást, hogy adnak-e ingyenes szállást. Az elsőt megnéztem, az pl. ilyen volt:
Nem ertem mi az,hogy a munkaügyi központ nem tud munkat adni? Mivel itt a gyakorin van idöd, es interneted feltenni egy ilyen kerdes, allaslehetöseg utan is van lehetöseged nezni.
Nem irtad ferfi, vagy nöi munkat keresel, van e vegzettseged, iskolad? Mit szeretnel szivesen csinalni?
Rengeted munka van szallassal együtt, akar a fövarosban, vagy barhol az orszagban. Takarito, gyari munkas, felszolgalo, pultos, ezek nem igenyelnek sok szaktudast. Söt, külföldön is, ausztia - nemetorszagban most kezdödik a teli szezonmunka, hotelben - felszolgalo, takarito, hazmester, mind ottlakassal.
Sok sikert kivanok, es a nagyszülöknek boldog nyugdijas eveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!